BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​Yıldız Holding'e ABD'den 5 ödül----

​Yıldız Holding'e ABD'den 5 ödül

​Yıldız Holding'e ABD'den 5 ödül
19 Eylül 2014 - 22:45 www.finansgundem.com

2 bin satışçıyı eğiten Yıldız Holding’in Horizon Satış Akademisi’ne ABD’den beş ödül geldi

Yıldız Holding’in en büyük satış şirketi Horizon bünyesinde kurulan akademi, bugüne kadar, plasiyer, süpervizör, satış lideri, satış yöneticisi ve bölge müdürleri olmak üzere 2000’in üzerinde çalışanına eğitim verdi.

Öğrenme, gelişim ve liderlik konularında araştırmalar yapan dünyanın sayılı araştırma şirketlerinden Brandon Hall Reserch, 20 yıldır dağıttığı Brandon Hall Mükemmellik Ödülleri’nin 2014 kazananlarını açıkladı. Dünyanın farklı ülkelerinden profesyonel eğitimci, akademisyen ve IK yöneticilerinden toplam 40 gönüllüden oluşan jüri, IBM, HP, General Electric, JP Morgan, Bank Of America, Unilever, Pepsi Co gibi 100 kadar uluslararası şirketin eğitim departmanları arasından en iyileri seçti.

Yıldız Holding bünyesinde kurulan Horizon Satış Akademisi “En İyi Öğrenme Programı Sonuçları” dalında altın, “En iyi satış oryantasyon programı”, “En iyi satış ve eğitim performans programı” ve “Değişimi ve iş stratejilerinin dönüşümünü destekleyen en iyi öğrenme programı” dallarında gümüş ve “En iyi ekip geliştirme programı” dalında da bronz madalya almaya hak kazandı.

Horizon Satış Akademisi, aynı zamanda şirket bünyesindeki iş problemlerine çözüm üreterek örnek vakalar ortaya çıkmasını da sağlıyor. Şirketin satış kabiliyetini ve yönetim kalitesini arttırmak için tüm yönetimin dahil olduğu bir gelişim platformu görevini de yürüten Horizon Satış Akademisi, sektöründe de örnek olacak bir yapılanmaya sahip.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)