BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYıldırım'ın Pence ile görüşmesi bugüne alındı----

Yıldırım'ın Pence ile görüşmesi bugüne alındı

Yıldırım'ın Pence ile görüşmesi bugüne alındı
07 Kasım 2017 - 07:06 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım ve ABD Başkan Yardımcısı Pence'in görüşmesi bugün akşam saatlerinde gerçekleşecek

Başbakan Binali Yıldırım ABD ziyaretine bugün başlıyor. Yıldırım'ın ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile yapacağı görüşmenin programında değişikliğe gidildi. 

Yıldırım ve ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in görüşmesi bugün akşam saatlerinde gerçekleşecek. Görüşmenin çarşamba günü (TSİ) 18:30'da yapılacağı bildirilmişti.

Başbakanlık'tan yapılan açıklamaya göre Başbakan Yıldırım, Başkan Yardımcısı Pence ile yapacağı görüşmelerin yanı sıra, Washington ve New York’ta kanaat önderleri, Türk ve akraba toplulukları temsilcileri, Müslüman ve Yahudi toplumu temsilcileri, medya mensupları, yatırımcı ve işadamlarıyla bir araya gelmesi öngörülüyor.

Edinilen bilgiye göre Başkan Yardımcısı Pence ile yapılacak görüşmelerde, ikili siyasi, ekonomik ve askeri ilişkilerle Suriye, Irak dahil bölgesel konuların yanısıra başta FETÖ, DEAŞ, PYD/YPG olmak üzere terörle mücadele, sığınmacılar meselesi ve vize sorununun çözümü konularında görüş alışverişinde bulunulması planlanıyor.

Açıklamada, "Görüşmelerin, ABD ile bazı konulardaki görüş farklılıklarımızın giderilmesine ve işbirliğimizin ilerletilmesi yönündeki ortak çabaların sürdürülmesine katkı sağlaması hedeflenmektedir" ifadesine yer verildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)