BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYıldırım'dan sert açıklamalar----

Yıldırım'dan sert açıklamalar

Yıldırım'dan sert açıklamalar
09 Şubat 2014 - 19:14 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-0 kaybettikleri Sivasspor maçının ardından stadyum çıkışı çok sert açıklamalar yaptı.

İşte Yıldırım'ın açıklamalarından bazıları: 

* Egemen ile konuştum. Devre arasında yanına gidip sordum ve rakibine değmemiş. Herhangi bir laf söyledinmi dedim. 'Vallahi söylemedim' dedi. Ben ne yaptım, hem saha içinde hem saha dışında Fenerbahçe olarak zorluklardan geçiyoruz.

* Fenerbahçe'nin tarihi kurtuluş savaşında var. Son 3 senedir bunu yok etmek için her türlü operasyon yapılıyor. Bakın tribülerde neler yapılıyor, saha içine taraftar çekiliyor, gaz bombabları atılıyor. Ama Fenerbahçe dimdik ayakta duruyor. Biz son kaleyiz çünkü.

* Taraftarlarla kulüp arasındaki bağları gevşetmek istiyorlar. Böyle bir koku hissetmeye başladı.

* Çocuklar 6 puan kaybını telafi edebilir. Ama ben başka oyunlar görüyorum.

* Bir hakem bu kadar basit hatalar yapamaz. Bursa'ya kaybettiğimizde de kuralların dışında topu oynattılar. Son maçta da Trabzonspor ile berabere kaldık şampiyonluğu kaybettik.

* Bu hakem her geldiği bizim maçımızda aynı tavırları yapıyor. Bizim dışımızdaki maçlarda da öyle. Yani yeteneksiz bir hakem. Üzerinden ısrar etmek ve zorlamak daha kötü sonuçlar doğurabilir.

*Bu hakemin yapacağı bir hatayı daha affetmeyiz. Böyle yeteneksiz hakemleri temizleyin artık. Biz mücadele ediyoruz emek veriyoruz yönetim taraftar sporcular olarak.

* Bugün kötü oynadık. Olabilir. haftaya iyi oynar düzeltiriz. Gider Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı yeneriz. İstatistiklere baksınlar.

* Gerekli olan demeçleri ortamı germemek için vermiyoruz, vermemeye çalışıyoruz. Ama her gün gazetelerde televizyonlarda bizi geriyorlar. Okuyoruz, görüyoruz.

* Aziz Yıldırım diyor ki şike yapmadım Ben şike yaptıysam Türkiye'de şike yapmayan takım yoktur. Yine söylüyorum bizden başka herkes şike yapmıştır.

* Deplasmanlara da gelmiyordum ortalık gerilmesin diye. Sivas'a geldik başkanla diyaloğumuz var diye...

* Bugün tribünlerde şike yapsana diyorlar. Ben Sivas'ı satın mı aldım yani? Eğer söyledikleri doğruysa şikeyi yapan Sivas olur... Bu kadar mantıksız insanlarsınız, siz maç mı sattınız? Sİvassporlu yönetici arkadaşlardan özür diliyorum ama utanın, ayıp , ayıp... "Helal olsun Aziz Yıldırım'a demeleri lazım. Bizi zan altında bırakmadı" demeleri lazım.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)