BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYıldırım'a Özdemir'den darbe!----

Yıldırım'a Özdemir'den darbe!

Yıldırım'a Özdemir'den darbe!
31 Ekim 2013 - 07:07 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetimde görmek istediği Nihat Özdemir'den yana ağır darbe aldı

Fenerbahçe Kulübü’nün seçimli olağanüstü genel kuruluna üç gün kala, Başkan Aziz Yıldırım’ın, Ali Koç ile birlikte yönetimde başkan vekili görmek istediği Nihat Özdemir’den net bir yanıt geldi.
Sarı-lacivertli kulübün şike sürecinde de başkan vekilliği görevini yürüten Özdemir, “Yüreğim de, oyum da Aziz beyden yana. Ancak yönetime girmeyi düşünmüyorum” diye konuştu.
Aziz Yıldırım’ın 3 Kasım’da yapılacak genel kurulda tekrar başkanlığa seçileceğine kesin gözüyle baktığını belirten Özdemir, “Kişisel olarak bir sürpriz olacağını sanmıyorum. Aziz Yıldırım yeni ekibiyle yola devam eder. Bu seçime siyasetin müdahalesi olduğu yolundaki görüşlere ise katılmıyorum. Benim böyle bir gözlemim yok. Tek dileğim demoktarik ve saygı sınırları içinde bir seçim yapılması” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Ankara’da olağanüstü seçimli genel kurulda oy kullanma hakkı olan 860 delegenin bulunduğu, ancak bunların tamamının seçime gelme ihtimalinin olmadığı bildirildi.
Ankara’dan desteğe devam
Geçmişte Fenerbahçe yönetimlerinde görev yapmış olan Serhat Çeçen, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı gibi ağır topların da pazar günü yapılacak genel kurulda Aziz Yıldırım’ı desteklemeye devam edecekleri kaydedildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)