BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYıldırım mesaj atmadı, aradı----

Yıldırım mesaj atmadı, aradı

Yıldırım mesaj atmadı, aradı
02 Ekim 2013 - 07:41 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, G.Birliği maçı sonrası telefonuyla Ersun Yanal'ı kutladı

Fenerbahçe’de üst üste gelen galibiyetlerin ardından adeta bahar havası yaşanıyor. Ankara deplasmanına gitmeyen Başkan Aziz Yıldırım’ın Gençlerbirliği maçı sonrası hemen telefona sarılarak Teknik Direktör Ersun Yanal’ı aradığı öğrenildi.
Galatasaray’da Fatih Terim’in görevden alınmasına yol açan telefon krizi gündemdeki yerini korurken, Fenerbahçe’de ise tam tersi bir durum yaşandı. Başkan Yıldırım ile hocası hem liderliği, hem de iyi gidişi keyifli bir sohbetle kutladı.
Ersun Yanal’a, “Tebrikler hocam. Bu başarının devamını diliyorum” diyen Başkan Aziz Yıldırım’ın takımın son durumundan bir hayli memnun olduğu bildirildi. Başkanın sıcağı sıcağına kendisini soyunma odasından aramasına sevinen Yanal’ın ise teşekkür ederek daha iyi olacaklarını söylediği belirtildi.
Aykut Kocaman’ın sezon başındaki sürpriz istifası sonrası uzun süre teknik direktör arayışlarını sürdüren ve sonunda Ersun Yanal’da karar kılan Başkan Aziz Yıldırım’ın çok isabetli bir karar verdiğini düşündüğü da kaydedildi.
Hafta içi buluşacaklar
Yanal konusunda ısrarcı davranan Yıldırım’ın elde edilen başarılı sonuçların ardından haklı çıkmanın gururunu yaşadığı ifade edildi. Hocasına her konuda destek veren, aldığı her kararın arkasında duran Yıldırım’ın Yanal ile bu hafta bir araya geleceği öğrenildi. Takım ile ilgili son bilgileri hocasından alacak olan başkan, varsa problemleri gidermeye çalışacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)