BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYıldırım İzmir'e gelmeden kokusu geldi!----

Yıldırım İzmir'e gelmeden kokusu geldi!

Yıldırım İzmir'e gelmeden kokusu geldi!
15 Ocak 2014 - 16:37 www.finansgundem.com

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım seçim kampanyasına böyle başladı


Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın dün Kınık, Bergama ve Dikili’de yaptığı seçim kampanyasında elini sıktığı her vatandaşa arkasında çantayla dolaşan bir partili kalem, parfüm ve kolonya hediye etti. Kadınlara gümüş, erkeklere siyah renkli parfümler verildi. Parfümlerin üzerinde AK Parti logosu ve "Binali Yıldırım" ismi yer aldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasında dağıttığı parfümler, organik yağlardan üretildi. İki kimyagerin çalıştığı parfümlerden kadınlar için olanında siyah orkide, erkekler için ise paçuli (nane ailesine ait bir bitki) ağırlıklı kullanıldı. ’Binali Yıldırım’ markalı kalem parfümlerin yanı sıra kolonya ve bambu çubuklu oda kokusu da hazırlandı.


Parfümler, İstanbul'da  faaliyet gösteren bir kozmetik firması tarafından özel olarak hazırlandı. Firma tarafından yapılan açıklamada "Erkek parfümünde paçuli ve amber ağırlıklı 22 çiçek özü kullanıldı, kadın parfümünde ise siyah orkide ve gül kokusu tercih edildi. Bambu çubuklu oda kokusu ile yasemin, okyanus, çilek ve limon kokularından kolonya yapıyoruz. Bunların hepsi organik yağlarla hazırlandı. Kişiye özel bir tasarım. Parfümlerin kalıcılığı çok fazla. Kolonyalarını 50 CC, kalem parfümleri ise 20 CC olarak hazırladık. Bu proje için 50 bin adet ürünü 15 günde hazırladık ve geçen hafta teslim ettik" denildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)