BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYıldırım: "Hangi taşı kaldırsak..."----

Yıldırım: "Hangi taşı kaldırsak..."

Yıldırım: Hangi taşı kaldırsak...
17 Temmuz 2013 - 02:10 www.finansgundem.com

Aziz Yıldırım, Şenes Erzik, Yıldırım Demirören, Lutfi Arıboğan ve Ebru Köksal’ı işaret eden ifadelerde bulundu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kadıköy’de bazı spor müdürleri ve gazetecilerle bir araya geldi.Aziz Yıldırım, gerçekleştirilen bu toplantıda Şenes Erzik, Yıldırım Demirören, Lutfi Arıboğan ve Ebru Köksal’ı işaret eden ifadelerde bulundu. 
''HANGİ TAŞI KALDIRSAK ALTINDAN GALATASARAYLILAR ÇIKIYOR''
UEFA Disiplin Komitesi’nde mahkemeye sunulan iddianame yerine Polis tarafından hazırlanan fezleke’nin karşılarına çıktığını söyleyen Yıldırım’ın, ''Bizi Polis fezlekesi ile suçladılar. Mahkemede olmayan tapeler, UEFA Disiplin Komitesi Komisyonu’nda var. Bu belgeleri Türkiye Futbol Federasyonu, 16 Şubat tarihinde, yani mahkeme başladıktan 2 gün sonra UEFA’ya göndermiş. Bu gönderinin altında da şu an Galatasaray’da yöneticilik yapan Ebru Köksal’ın imzası var'' dediği öğrenildi.
ŞENES ERZİK’E VERDİ VERİŞTİRDİ
UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik hakkında konuşan Aziz Yıldırım, ''Şenes Erzik hiçbir işe yaramıyor. Türkiye’ye hiçbir katkısı olmadı. Utansın.'' ifadelerini kullandığı kulağımıza çalındı.
 'LUTFİ ARIBOĞAN TFF’NİN TOPLANTI YAPTIĞI OTELİ BASTI''
 Galatasaray’da Sportif AŞ Genel Müdürlüğü görevini yürüten Lutfi Arıboğan’ın TFF Genel Sekrekterliği’ni yürüttüğü dönem hakkında da konuşan Yıldırım, ''Lutfi Arıboğan ve eşi Türkiye Futbol Federasyonu’nun toplantı yaptığı oteli basıp ‘Aziz Başkan’ın ceza almasını devlet istiyor’ diyerek baskı yaptılar'' söyleminde bulunduğu bize gelen haberler arasında. (medyaspor)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Suçlu17 Temmuz 2013 09:26

    Galatasaraylılar suçlu Aziz Yıldırım suçsuz şikesiz :) başkalarına çamur atmadan kendine bak geçmişinde neler yaptın bir düşün.