BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYıldırım: Esad değişmeden Türkiye değişmez----

Yıldırım: Esad değişmeden Türkiye değişmez

Yıldırım: Esad değişmeden Türkiye değişmez
14 Temmuz 2016 - 03:49 www.finansgundem.com

İngiliz BBC World kanalındaki Hardtalk programına konuk olan Başbakan Binali Yıldırım, Suriye politikası konusunda 'Esad değişmeden Türkiye değişmez' dedi

BBC kanalındaki Hardtalk programına konuk olan ve burada soruları yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım, Suriye konusunda 'Esad değişmeden Türkiye değişmez' derken, IŞİD'le mücadele konusuna da değindi: "Esad orada olduğu sürece sorun çözülmeyecek, DAEŞ'i yaratan Esaad rejiminin tutumudur."

Yıldırım son dönemde dış politika konusunda atılan adımlarla ilgili olarak da, "Amacımız Suriye ve Irak da dahil olmak üzere tüm komşularımızla iyi ilişkiler kurmak. Rusya ve İsrail'le ilişkilerimizi normalleştirdik. Eminim ki Suriye'yle ilişkilerimizi de normalleştireceğiz. Terörle mücadelede başarılı olmak için Suriye ve Irak'a istikrar gelmelidir" dedi.

Suriye'de bir şeylerin değişmesi için zamanın gelip geçtiğini söyleyen Başbakan sözlerini şöyle sürdürdü, "Bir yanda Esad var bir yanda DAEŞ var. İkisini de tercih edemeyiz. İkisinin de gitmesi lazım."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)