BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYılbaşından bu yana en iyi getirili fon----

Yılbaşından bu yana en iyi getirili fon

Yılbaşından bu yana en iyi getirili fon
12 Şubat 2013 - 11:44 www.finansgundem.com

Libera Portföy, piyasanın hareketli döneminde de değer yaratmaya devam etti

Yönetim stratejisini, yatırım fonları ve özel portföy yönetimi alanında yatırımcılara değer yaratmak üzere oluşturan bağımsız portföy yönetimi şirketi Libera Portföy’ün yönettiği Libera Portföy İş Yatırım Verim Odaklı A Tipi Değişken ve Libera Portföy İş Yatırım Avantaj B Tipi Değişken Fonları 2013 yılbaşından bugüne kadar kendi kategorilerinin en iyi getiren fonları oldu.
9 Ocak 2013 tarihi itibarıyla yeni ortaklık yapısıyla yoluna devam eden Libera Portföy kurucu ortaklarından Okan Alpay, piyasada volatilitenin yüksek olduğu bir dönemde yönettikleri fonların tatminkâr getirilerinin daha da önem taşıdığını ifade ederek “Yatırımcılarımıza piyasanın dalgalı olduğu dönemlerde de para kazandırmayı hedefleyen stratejimizin etkisini Libera Portföy İş Yatırım Verim Odaklı A Tipi Değişken Fon ve Libera Portföy İş Yatırım Avantaj B Tipi Değişken Fonlarımızda gördük. Libera olarak iş modelimizi gelişmiş piyasalardaki yatırım standartları paralelinde oluşturuyoruz. Libera Portföy olarak yatırımcıların beklentilerini doğru karşılayan, risk yönetimi ve performans odaklı bir yönetim sunuyoruz.” dedi.
Alpay ayrıca, portföy yönetiminin yatırımcı için kurumsal ve bağımsız bir yapıda değer yaratabileceğine inandıklarını; bu nedenle “varlık dağılımının gerekliliği, risk yönetiminin önemi, yatırım yönetiminde disiplin ve başarılı performansın doğru tanımlanması” kavramlarının, Libera’nın yönetim felsefesinin temelini oluşturduğunu dile getirdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)