BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYılbaşı biletleri satışa çıktı----

Yılbaşı biletleri satışa çıktı

Yılbaşı biletleri satışa çıktı
29 Kasım 2013 - 13:38 www.finansgundem.com

Büyük ikramiyenin 50 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri bugünden itibaren satışa sunuluyor

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri bugünden itibaren satışa sunulmaya başlıyor. Talih kuşu, yılbaşı özel çekilişinde 50 milyon lira ile tarihinin en büyük ikramiyesini de vermiş olacak.
Milli Piyango İdaresi'nin Merkez Bankası Banknot Matbaası'nda bastırdığı yılbaşı özel çekiliş biletleri bayilere ulaştırıldı. Özel çekilişte tam bilet 50 liradan, yarım bilet 25 liradan, çeyrek bilet ise 12,5 liradan satılacak.
Yılbaşı özel çekilişinin ikinci büyük ikramiyesi, bu yıl da 5 milyon lira olacak. Talih kuşu, yılbaşı gecesi ayrıca 1 adet 3 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet de 1 milyon lira verecek. Böylece, ikramiyelerin tam, yarım ya da çeyrek bilete çıkma durumuna göre en az 5 kişi, en fazla da 13 kişi 2014'e milyoner olarak girebilecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)