BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYerli oto CEO'sundan önemli açıklama----

Yerli oto CEO'sundan önemli açıklama

Yerli oto CEO'sundan önemli açıklama
30 Ekim 2018 - 11:05 www.finansgundem.com

Yerli otomobil projesi hakkında açıklamalarda bulunan Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu CEO'su Gürcan Karakaş, "Bizim kimseyi kopyalamaya ihtiyacımız yok.'' dedi

Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu CEO'su Gürcan Karakaş, merakla beklenen yerli otomobil projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Sosyal medya sitesi Twitter'dan mesajlar paylaşan Karakaş, "Bizim kimseyi kopyalamaya ihtiyacımız yok. Bazıları Çinliler'in bazıları Güney Koreliler'in örneğini önümüze getiriyor. O zamanın şartları farklıydı bugünün şartları farklı. Otomobilden daha fazlasını yapmak üzere yola çıktık. Bir ulaşım teknolojileri ekosistemi oluşturma hedefindeyiz" dedi.

'CEP TELEFONUNDAKİ SÜREÇ YAŞANACAK'

Türkiye'nin Otomobili projesinin Türkiye için önemli bir fırsat olduğunu kaydeden Gürcan Karakaş, "2030'dan itibaren dünya nüfusunun yüzde 60'ının şehirlerde yaşayacağı biliniyor. Bugün küçük bir kitlenin konuştuğu otonom sistemler ve nesnelerin interneti gibi konular kısa bir süre sonra tıpkı akıllı telefonlar gibi geniş kitlelerin ilgisini çeker hale gelecektir. Cep telefonun başına gelen benzer şeyler otomobilin de başına gelecek. 15 sene önce nasıl cep telefonun geleceği noktayı kestiremiyorsak benzer şeyleri de otomobilin başına geleceğini de düşünüyoruz" ifadesini kullandı.

'TEKNOLOJİDE YENİ BİR SEVİYEYE SIÇRAYACAĞIZ'

Çalışmanın doğru bir zamanda ortaya koyulduğunun altın çizen Karakaş, "Teknolojinin egemenliğine sahip olmamız çok önemli. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu olarak vizyonumuz budur. Türkiye'nin Otomobili ve otomotiv sektörünün transformasyonu dönüşümü, Türkiye'ye teknoloji olarak yeni bir seviyeye sıçramak için önemli bir proje olarak gelişecektir" diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KADİR SARITAŞ31 Ekim 2018 10:20

    SİZİN AKIL BABALARINIZ GİBİ AYNI TAKTİKLE, OYALAMA TAKTİĞİ YAPIYORSUNUZ. GÜYA HERŞEY MEVCUT İSE, KİMSE SİZDEN 3-5 BİN TL LİK TELEFON İSTEMEDİĞİ GİBİ, BU HALKIN %60-70 İ GARİBAN VE ORTA KESİM. ÖYLEYSE SON SİSTEM ARABA YAPACAĞIM DİYE MAVAL OKUMAK YERİNE, YAPARSIN 30 BİN İLA 50 BİN ARASI BİR ARAÇ, SÜRERSİN HIZLICA PİYASAYA, HEM SATIŞ İLE NAKİT ELDE EDERSİN, HEM DE PİYASADAKİ GEREKSİZ AKARYAKIT HARCAMALARINI KISARSIN. TABİ AMACINIZ AKSİ İSE, ONA BİRŞEY DİYEMEM. KEZA ÖYLE GÖRÜNÜYOR.

  • Koç montaj ve ticaret yapar..30 Ekim 2018 20:42

    Koç. Montaj ve ticaret yapar..

  • Mustafa30 Ekim 2018 13:43

    Zor be yapmanızda satmanızda zor

  • Vatan evladı30 Ekim 2018 12:56

    yerli otomobil için her zaman arkanızdayız ama 200000 lira fiyat nedir ya ondan sonra yaptık ama satamadık dersiniz

  • Hasan aydın18 Kasım 2018 11:11

    Fiyata dair en son yapılan açıklama 80 bin lira olacağı yönündeydi.

  • TURK30 Ekim 2018 11:53

    bir şeyi yapma değil satmak önemlidir bu ülkede koç seneler önce ANADOL ismi altında araba çıkarttı.yüzde yüz yerli ama adama gerek iç güçler gerek dış güçler sattırmadı adam onca masrafa girip metalden kaporta ve komple dizaynı değişmiş yeni ANADOLU yapmış ama satışa çıkarmamış kadıköydeki OTOSAN ın bahçesinde üstünde örtülü kaderine bırakılmış yapılan masraf cabası o zamanki şartlara göre çok şahane bir dizaynı vardı.ama maalesef adamın yaşadıkları en iyi kendi bilir..... o zamanki teknoloji şu an formula 1 araçlarında senelerdir kullanıldı şimdi siz bu aracı yaptınız e satacağınıza eminmisiniz bence bu işi bilen olarak ilk başta gidin SAYIN KOÇ a bir danışın derim zira sonu DEVRİM aracı veya ANADOL gibi olmasın lafın kısası lafla peynir gemisi yürümez ve yeniden elektiriği icad etmiyorsun boşuna insanları kandırmayın sayın ZATLAR!!!!!!

  • sualp30 Ekim 2018 13:48

    Bu ülkede ne menem ülkelerin arabaları bile sattı. Protonlar mı, Tatalar mı, Gellyler mi satmadı. Ama servis ve yedek parça desteği olmadığı için gümlediler. Anadol bile bu ülkede iyi satmıştır. Sen yeter ki arkasını sağlam tut, bugün Serçeyi yeniden üretsen bile satarsın.