BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeniden Refah Partisi'nden istifalar----

Yeniden Refah Partisi'nden istifalar

Yeniden Refah Partisi'nden istifalar
28 Mart 2024 - 04:10 www.finansgundem.com

Yeniden Refah Partisi'nin Ankara il ve ilçe teşkilatlarında yönetici görevli olarak görev yapan 22 kişi, AK Parti'ye katıldı.

Yeniden Refah Partisi'nin Ankara il ve ilçe teşkilatlarının çeşitli kademelerinde yönetici 22 kişiye, istifaları sonrası, Altındağ Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen iftar programının ardından AK Parti rozetleri takıldı.

Programda konuşan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, "Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında saf tuttular, CHP ve DEM Partisi'ne kazandırmayı reddettiler. Bu erdemli kararları için şahsım ve AK Parti'miz adına kendilerine en kalbi şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi'nin Ankara'nın ilçelerinde yöneticilik, il başkanlığı, il yöneticiliği yapan, partinin genel merkez yöneticiliğinde bulunan kişilerin bu akşam aralarında olduğunu bildiren Şahin, "Bu kutlu yolculuğa onlar da bu akşam katılıyorlar. Evinize, yuvanıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz" dedi.

"Yolumuz hep birlikte açık olsun"

AK Parti Genel Merkezi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına şükranlarını sunan Şahin, "Bizlere güç verdiniz, sizlerle birlikte daha güçlüyüz, yolumuz hep birlikte açık olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

Bu davranışın ve yaklaşımın geçen mayıs ayında Yeniden Refah Partisi'ne oy verenlerin hislerine tercüman niteliğinde olduğunu dile getiren Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Siz, 2023 Mayıs ayı seçimlerinde neredeyseniz bugün yine oradasınız, Cumhur İttifakı'nın, Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin yanındasınız. Merhum Başbakanımız Necmettin Erbakan'ın hayallerini birer birer yerine getiren Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında saf oldunuz, çok teşekkür ediyoruz sizlere."

Partiye katılanların CHP'ye oy kazandırmanın içlerine sinmediğini ifade eden Şahin, bu tutumun Yeniden Refah Partili seçmenleri nezdinde de ciddi karşılık bulacağını söyledi.

Bakan Bolat: "Kamu kurumları, devlet şirketleri asla İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor"

 

Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı

 

Yılmaz'dan saldırılara ilişkin açıklama

 

Hatay'da 6 kişinin öldüğü kazada sürücü tutuklandı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)