BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni Zelanda'da 2,5 yıl sonra sınırlarını açtı----

Yeni Zelanda'da 2,5 yıl sonra sınırlarını açtı

Yeni Zelanda'da 2,5 yıl sonra sınırlarını açtı
01 Ağustos 2022 - 12:49 www.finansgundem.com

Korona virüs kısıtlamaları kapsamında 2020 Mart ayında sınırlarına kapılarını kapatan Yeni Zelanda, yabancı turistlere kapılarını tamamen açtı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında 2020'nin Mart ayında sınırlarını kapatan Yeni Zelanda, dün gece itibariyle ülkeye yabancı turistlerin girişine izin verdi. 

Yeni Zelanda, kısıtlamaları Şubat ayında kademeli olarak hafifletmeye başlamıştı, son olarak dün gece ülkeye vizeyle giriş yapması gereken turistlere ve öğrencilere izin verildi.

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, sınırların açılmasında son noktaya geldiklerini ve bunun 'inanılmaz bir an' olduğunu söyledi. Ardern, "Şubat ayından bu yana tedbirli bir süreç yürütüyoruz, dünya da pandemiye karşı tedbirlerini sürdürüyor" dedi.

Diğer yandan Reuters'ın aktardığı habere göre, uluslararası öğrenciler Yeni Zelanda ekonomisine önemli katkı sağlıyor, yetkililer sınırların açılmasıyla ekonomide canlanma olması umuyor.

Yeni Zelanda, sigarayla savaş için dünyada bir ilki gerçekleştirecek

 

Yeni Zelanda'da enflasyon 32 yılın zirvesinde

 

Yeni Zelanda'da konut fiyatları arttı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)