BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni Zelanda Başbakanı'nın hakareti açık artırmada----

Yeni Zelanda Başbakanı'nın hakareti açık artırmada

Yeni Zelanda Başbakanı'nın hakareti açık artırmada
22 Aralık 2022 - 12:52 www.finansgundem.com

Yeni Zelanda Başbakanı Ardern, mikrofonu açıkken muhalefet parti lideri için hakaret içeren kelimeler kullanmıştı. Bu sözler resmi kayıtlara dökülerek satışa çıkartıldı ve açık artırmada 100 bin dolar teklif geldi.

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, 13 Aralık’ta muhalefet lideri David Seymour’un yönelttiği bir dizi soruyu yanıtlamış, hararetli tartışmanın ardından Ardern yerine otururken mikrofonunun açık olduğunu unutarak Seymour için ‘kibirli pislik’ demişti. Parlamentonun resmi konuşma kayıtlarının o bölümü, 15 Aralık'ta Başbakan Ardern ile David Seymour tarafından imzalandı ve resmi belge açık attırmada satışa sunuldu. Bugün sona ermesi beklenen açık attırmada 100 bin dolar teklif verildi.

282 kişinin teklif verdiği belgenin satışından elde edilen gelir, Yeni Zelanda'daki Prostat Kanseri Vakfı’na bağışlanacağı belirtildi.

Muhalefet partisi lideri David Seymour açık attırmayla ilgili yaptığı açıklamada, “Buna güldükten sonra, Jacinda Ardern ve ben, her yerdeki pisliklere para toplamak için bana ‘kibirli bir pislik’ dediği Hansard'ın (resmi kayıt) imzalı bir kopyasını açık artırmaya çıkaracağız, harika bir amaç, Prostat Kanseri Vakfı” açıklamasını yapmıştı.

Yeni Zelanda'da iş dünyasının görünümü rekor düşük seviyeye indi

 

Yeni Zelanda'da 2009 sonrası doğanlara sigara yasağı!

 

Yeni Zelanda'da konut fiyatları yeniden düşüşe geçti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)