BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıYeni şubesi Fındıklı’da açıldı----

Yeni şubesi Fındıklı’da açıldı

Yeni şubesi Fındıklı’da açıldı
13 Aralık 2013 - 17:47 www.finansgundem.com

Türkiye'nin ilk aracı kurumu Yatırım Finansman Menkul değerler yeni şubesini Fındıklı'da açıldı...


Türkiye'nin ilk aracı kurumu sıfatıyla 37 yılı aşkın süredir, dünyanın her yerinden bireysel ve kurumsal yatırımcılara güvenilir, kaliteli ve hızlı sermaye piyasası hizmetleri sunan Yatırım Finansman Menkul Değerler’in yeni şubesi Fındıklı’da açıldı.
Yatırım Finansman, müşterilerine daha yakın olabilmek, uzun yıllara dayanan deneyimini paylaşabilmek ve yatırım stratejileriyle müşterilerinin yatırımlarına daha etkin “yön” verebilmek amacıyla yeni şube açılışlarına devam ediyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Yatırım Finansman, İstanbul/Fındıklı Şubesinin açılışını gerçekleştirdi.
Türkiye genelinde önemli merkezlerdeki 14 şubesiyle hizmet veren Yatırım Finansman’ın yeni açılan Fındıklı Şubesi ile İstanbul’daki şube sayısı 5’e yükseldi. Yatırım Finansman’ın diğer şubeleri, Adana, Ankara (Kızılay ve Çankaya), Konya, Antalya, Bursa, İstanbul (Ataşehir, Çiftehavuzlar, Bakırköy ve Merkez), İzmir, İzmit ve Samsun illerinde yer alıyor.
Yatırım Finansman Genel Müdürü Şeniz Yarcan, Yatırım Finansman’ın iştiraki olduğu TSKB’nin Merkez Binası’nda yer alan yeni şubesinin, TSKB ile gerçekleştirilen sinerjik işbirliğinin bir sonucu olduğunu belirtti. Yarcan “Mevcut gücümüzün en önemli parçasını oluşturan sadık ve geniş müşteri portföyümüze daha yakın olmak, bununla birlikte yeni müşterilere ulaşmak ve yatırım stratejilerimiz ile müşterilerimize daha etkin yön vermek amacıyla son iki yıldır yeni şube açılışlarımıza hız verdik. Fındıklı şube açılışımız da bu yaklaşımımızın bir parçası. Fındıklı Şubemizin de açılışıyla İstanbul’da 5. şubemizle müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)