BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni haftada havalar nasıl olacak----

Yeni haftada havalar nasıl olacak

Yeni haftada havalar nasıl olacak
09 Eylül 2013 - 10:37 www.finansgundem.com

İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelindeki hava durumu

Yağışlı hava, Orta Karadeniz Kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Bartın, Sinop, Amasya, Tokat ve Kastamonu'nun kıyı ilçeleri ile sabah saatlerinde Marmara'nın kuzeyi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Zonguldak çevrelerinde etkili olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Orta Karadeniz Kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Bartın, Sinop, Amasya, Tokat ve Kastamonu'nun kıyı ilçeleri ile sabah saatlerinde Marmara'nın kuzeyi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Zonguldak çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize ile Artvin'in kıyı, Samsun'un doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığı, kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop çevrelerinde batı ve kuzeybatı, güneydoğu kesimler ile zamanla Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı, Kıyı Ege ile sabah ve öğle saatlerinde Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde kuvvetli olarak esecek.
YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ
Yağışların; öğle saatlerinde Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize ile Artvin'in kıyı, Samsun'un doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğine işaret eden meteoroloji yetkilileri, ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, kısa süreli kuvvetli rüzgar gibi yaşanabilecek olumsuzluk şartlara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.
BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yerel olmak üzere sağanak yağışlı. (26)
ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (25)
İZMİR: Az bulutlu ve açık. (28)
ADANA: Az bulutlu ve açık. (33)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (32)
SAMSUN: Parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinde doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. (22)
ERZURUM: Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak
yağışlı. (22)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(32)
BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA: Kuzey ve doğusu ile zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu, sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Sakarya ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Az bulutlu ve açık.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve doğusunun parçalı bulutlu.
BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde bölge genelinin, öğle saatlerinde Bartın ve Sinop ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Amasya ve Tokat çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinden itibaren Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize ile Artvin'in kıyı, Samsun'un doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, kuzeydoğusu ile zamanla bölgenin kuzey ve batısının parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)