BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni haftada hava nasıl olacak?----

Yeni haftada hava nasıl olacak?

Yeni haftada hava nasıl olacak?
17 Aralık 2023 - 18:04 www.finansgundem.com

Yeni haftada ülke genelinde yağışlar ara veriyor, sıcaklıklarda da gözle görülür bir yükselme var. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde bu hafta beklenen hava durumu...

Beş büyük kentte pazartesi günü güneşli bir hava var. İstanbul ve İzmir'de rüzgar hafifliyor. Ankara ve Bursa da ise puslu bir gökyüzü olacak. Ankara'da gece don da görülecek. İstanbul ve Bursa 10, Ankara 6, İzmir 14, Antalya 21 derece.

Marmara Bölgesi'nde, hava çoğunlukla güneşli. Sıcaklık 10-12 derecelerde. Çanakkale ve Balıkesir civarında pus görülüyor. Gece Trakya'da don var. Salı da yağışsız ve soğuk bir gün.

İç Anadolu Bölgesi'nde hava açık ancak bir çok kentte puslu bir hava var. Bölgede yağışın kesilmesiyle sabah ayaz gece ise don görülüyor. Eskişehir 6, Konya 5, Sivas 4 derece. Gece Kayseri, Sivas ve Niğde -5 derece.

Ege Bölgesi'nde pazartesi serin, salı ise sıcaklık biraz artıyor, iki gün güneş görülecek. Rüzgar zayıflıyor ve orta hızda esecek, çarşamba ise yeniden yağışlı. Denizli 12, Muğla 16, Afyon 7 derece. Kütahya ve Afyon gece -2 derece.

Akdeniz Bölgesi'nde sıcaklık tekrar artıyor, 3 gün boyunca ciddi bir yağış beklenmiyor. Adana 22, Kahramanmaraş 16, Isparta 11 derece. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde de güneş görülüyor. Gaziantep 12, Diyarbakir 10 derece.

Karadeniz Bölgesi'nde yağışlar ise sona eriyor. Hava soğuk ve parçalı bulutlu. Bolu 4, Samsun 8, Trabzon 10 derece. Doğu Anadolu ise güneşli. Gece yine don oluşacak. Erzurum 0, Malatya 6 derece. Bölgede gece sıcaklık -10 derecelere kadar geriliyor.

Türkiye'de kasım ayında rekor yağış

 

Meteoroloji'den kar uyarısı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)