BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYeni efsane o!----

Yeni efsane o!

Yeni efsane o!
16 Ağustos 2013 - 12:18 www.finansgundem.com

Rumen basını, Galatasray'ın Avrupa'da büyük başarılar elde etmesinde büyük katkısı olan efsane ismini tahtından indirdi...

Rumen basınından çarpıcı yorum: İşte Galatasaray'ın yeni efsanesi...
Futbolda adeta ikinci baharını yaşayan Drogba'nın formu, Türkiye kadar uluslararası alanda da dikkatleri çekiyor. Bir ülke ise oyuncunun bu yükselişine çok farklı bir açıdan yaklaştı. Fildişi Sahilli forvetin futbolseverleri büyüleyen futboluna getirilen övgüler Romanya'yı, Hagi kıyaslaması yapmaya itti.
Milliyet'ten Onur Dinçer'in haberine göre, sarı kırmızılı ekibin tarihinin en başarılı döneminde başı çeken isim olan ve taraftarın idol olarak gördüğü Gheorghe Hagi'nin tahtının Drogba tarafından sallanmaya başladığı yorumları yapıldı. Drogba'yı "yeni efsane" olarak lanse eden Rumen medyası, Galatasaray 'da 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve 1 UEFA Kupası kaldıran Hagi'nin taraftarın gözündeki "efsane" kimliğine artık Drogba'nın da sahip olduğunu yazdı.
Drogba, geçtiğimiz nisan ayında kendisine ait sosyal medya hesabından Hagi'nin 10 numaralı Galatasaray formasının resmini paylaşmış, altına da "Karpatlar'ın Maradonası... Sen bir efsanesin" diye yazmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)