BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYeni düzenlemeye Şimşek ne dedi?----

Yeni düzenlemeye Şimşek ne dedi?

Yeni düzenlemeye Şimşek ne dedi?
27 Kasım 2013 - 09:57 www.finansgundem.com

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartı ve tüketici kredilerine sınırlamalarla bankaların sağlıklı yapısını korumayı amaçladıklarını söyledi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartları ve tüketici kredilerine getirilen sınırlamalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şimşek, düzenlemeyle, bankaların sağlıklı yapısını korumayı hedeflediklerini söyledi.
TEDBİRLER BÜYÜMENİN KALİTESİNİ ARTIRACAK
Kredilerin sınırlandırılmasının büyümeye olan etkileriyle ilgili olarak Şimşek, "Aldığımız tedbirler büyümeyi sınırlayan ancak büyümenin kalitesini artıran tedbirlerdir" dedi. Rekabeti sınırlamayan müdahele tarzı benimsediklerini belirten Şimşek, "Makroihtiyati tedbirlerin büyümeyi sınırlayıcı etkisi olması beklenmeli. Biz daha mütevazı büyüme bekliyoruz" dedi ve "Cari açık kalıcı şekilde aşağı çekilene kadar Türkiye mütevazı büyüme oranları ile yoluna devam etmeli" diye ekledi.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kenan27 Kasım 2013 18:50

    önce ücretlilerin emeklilerin gelirini artırın 10 senedir milleti karta muhtaç eden sizsiniz şimdi millet suçlu artırın maaşları utanmadan simiti bile 1.50 tl yaptınız işallah bir daha seçilemezsiniz.