BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYen haftanın en düşük seviyesine geriledi----

Yen haftanın en düşük seviyesine geriledi

Yen haftanın en düşük seviyesine geriledi
13 Ağustos 2014 - 21:27 www.finansgundem.com

Yen, düşük faizlerin uzun süre daha devam edeceği beklentilerinin güvenli liman talebini azaltması ile, haftanın en düşük seviyesine indi

Yen, küresel düzeyde faiz oranlarının uzun süre daha düşük kalacağının fiyatlanmasının neden olduğu güvenli liman talebindeki azalma nedeniyle, haftanın düşüğüne geriledi.

Dolar, perakende satışların vasat gelir artışı nedeniyle Temmuz'da fazla değişmemesinin ardından değer kaybetti. Sterlin, İngiltere Merkez Bankası'nın (BOE) " Euro dün, İtalya'nın geçtiğimiz hafta resesyona girmesini takiben Almanya'da da yatırımcı güveninin analist beklentilerinin üzerinde bir düşüş yaşaması üzerine geriledi. Brezilya reali Başkan adayı Eduardo Campos'un uçak kazasında hayatını kaybetmesinin ardından, dalgalandı. Avustralya doları ülkede tüketici güveninin yükselmesi ile güçlendi. Tayland bahtı yerel piyasaların tatil sonrası yeniden açılması ile artış kaydetti. Hisseler küresel bazda yükseldi.

New York'ta bulunan Credit Agricole SA döviz stratejisti Mark McCormick " G-10'daki hikaye merkez bankaları arasındaki ekonomik büyüme görünümlerindeki farklılaşma. Japonya'da zayıf gelen gayri safi yurtiçi hasıla, Japonya Merkez Bankası'nın genişleme ihtimalini yeniden gündeme getiriyor" dedi.

Yen dolar karşısında yüzde 0.2 gerileyerek New York saati ile 12:45'te 102.47 oldu. Dolar euro karşısında fazla değişmeyerek 1.3366 olurken, sterlin yüzde 0.7 düşerek 1.6692'den işlem gördü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)