BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYellen'den önce yetki isteniyor----

Yellen'den önce yetki isteniyor

Yellen'den önce yetki isteniyor
28 Ekim 2013 - 10:02 www.finansgundem.com

Cumhuriyetçiler Yellen'e onay vermeden Kongre'nin Fed üzerinde yetkisinin artmasını istiyor

Senator Rand Paul yaptığı açıklamada Senato'nun Kongre'ye Fed üzerinde daha fazla izleme yetkisi vermemesi halinde Obama'nın Fed Başkanlığına Yellen'i getirmesine onay vermeyeceklerini söyledi.
Paul, konuya ilişkin olarak bir video mesajla açıklma yaptı ve bu açıklamada direk olarak Yellen'i eleştirmedi bunun yerine Fed'in çekirde para politikası müzakelerinde Kongre'nin inceleme yetkisinin artırılması gerektiğini dile getirdi. Fed halen para politikası kararlarını verdikten bir kaç saat sonra bu kararı açıklıyor. Toplantının bazı ayrıntıları üç hafta sonra açıklanırken, tam tutanaklar 5 yıl sonra açıklanıyor.
Paul'un tasarısı Fed'in para politikası kararları Kongre'nin ve Hükümetin muhasebe ofisinin gözden geçirmesine açıyor. Devlet muhasebe ofisi Fed'in finansal operasyonlarını gözden geçirebilecek ancak bu kararlar üzerinde bir etkisi olmayacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)