BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYayıncı, kulüplere ödeme yapmayacağını duyurdu----

Yayıncı, kulüplere ödeme yapmayacağını duyurdu

Yayıncı, kulüplere ödeme yapmayacağını duyurdu
08 Nisan 2020 - 14:52 www.finansgundem.com

Yayıncı kuruluş Türkiye Futbol Federasyonu’na mart ayı ödemelerini yapmayacağını duyurdu.

Digiturk yaşanan gelişmeler nedeniyle maçların oynanmadığını belirterek, maçlar başlayıncaya kadar ödeme yapılmayacağını belirtti. Sezon sonuna kadar yayıncı kuruluşun toplam 600 milyon liralık bir ödeme yapacağı öğrenildi. Ancak bu rakamın maçlar başladığı tarihten itibaren ödeneceği dile getirildi.

Dünya gazetesinden Ceyhun Kuburlu'nun haberine göre, yayıncı kuruluşun bu kararı alırken Avrupa’daki örnekleri de dikkate aldığı ve İngiltere, Fransa ile Belçika gibi ülkelerde de ödemelerin yapılmadığı öğrenildi.

Yayıncı kuruluşun bireysel kullanıcılardan 2 ay ödeme almayacağı belirtilirken restoran, kafe ve kıraathaneler ile ilgili de bayilerle görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Yayıncı kuruluşun bu kararının ardından kulüpler de futbolculara yapacağı tüm ödemeleri durdurdu. Nisan ayında Süper Lig takımlarının futbolcu teknik heyet giderlerini ödememesi planlanıyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Menajer Tolga 08 Nisan 2020 18:47

    Futbolcuların maaşı %50 oranında düşürülmeli yoksa kulüpler ayakta kalamaz dövizden dolayı borçları iyice arttı!avrupada çoğu klüb bunu yapıyor