BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYarsuvat'tan Ünal Aysal'a yanıt!----

Yarsuvat'tan Ünal Aysal'a yanıt!

Yarsuvat'tan Ünal Aysal'a yanıt!
03 Şubat 2015 - 09:33 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Bursaspor beraberliğine ağıt yakmayacaklarını söyledi

Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, “Futbol bir eğlence vasıtası... Yenseydik mutlu olurdum. Selçuk, Burak, Semih yoktu. Chedjou tek antrenmanla maça çıktı. Melo da sakat sakat oynadı. Bu kadar olumsuzluğa rağmen yine de bir puan aldık. Bardağın bir de dolu tarafına bakalım” dedi.

Galatasaray Başkanı Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, Bursaspor maçında alınan beraberlikten şampiyonluk şanslarına, eski başkan Ünal Aysal’ın kendisiyle ilgili kullandığı ağır ifadeden futbol takımına müdahale edip etmeyeceğine dair gündemdeki konularla ilgili Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu.

- (Ünal Aysal’ın ‘Önce lafa sonra söyleyene bakarım’ demesi üzerine) Aysal ile polemiğe girmem. Ben söyleyeceğimi söyledim. O da kendince yanıt verdi. Bunu büyütmeye gerek yok. İkimiz de kendi düşüncemizi söyledik. Herkes kimin ne olduğunu biliyor.

- Futbol bir eğlence vasıtası... Yenseydik mutlu olurdum. Ama Bursaspor’la berabere kaldık diye ağıtlar yakıp gözyaşı dökmem.

- İyi bir maç oldu. Formda ve iyi bir takıma karşı oynadık. Selçuk, Burak ve Semih gibi takımın iskeletinde yer alan oyuncularımız yoktu. Chedjou tek antrenmanla maça çıktı. Melo da sakat sakat oynadı. Bu kadar eksiğe ve olumsuzluğa rağmen yine de 1 puan aldık. Bardağın bir de dolu tarafından bakalım.

- Bu sonuç şampiyonluk iddiamızdan bir şey eksiltmez. Ben Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın şampiyonluk şanslarının yine de yüzde 33 olduğunu düşünüyorum. Dün ne söylüyorsam bugün de aynı şeyi söylüyorum. Kalan yüzde 1’lik dilim için ise Trabzonspor’a şans veriyorum.

- Takımın durumunu kötü görmüyorum. Bizi geçmişe götürüp tekrar hataları düzeltme şansı verecek hiçbir makine keşfedilmedi!

- Hamza Hamzaoğlu ve futbolculara güvenim tam. Benim müdahale etmemi gerektirecek ne bir ortam var, ne de buna ben ihtiyaç duyarım.

- 16 hafta daha var. Ortada bizi karamsarlığa itecek bir tablo yok.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)