BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYarsuvat o davayı ilk kez açıkladı----

Yarsuvat o davayı ilk kez açıkladı

Yarsuvat o davayı ilk kez açıkladı
06 Aralık 2014 - 12:04 www.finansgundem.com

Galatasaray başkanı Duygun Yarsuvat önderliğinde Arena Stadı'nda sarı kırmızılı kulüp adına önemli bir olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, kulüp aleyhine CAS'ta açılan 25 milyon euroluk bir davayı duyurdu. Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Olağanüstü Genel Kurul'da "Son günlerde kötü bir haber aldık" diyerek, kulüp aleyhine CAS'ta açılan bir davayı açıkladı.
Yarsuvat; "Bruno Aldersald diye bir adam, Lüksemburglu. Bu dürüst bir adam değil. Ribery'nin kaçmasına neden olan biri bu. Bu kişiyle bir sözleşme imzalanmış ve bu kişi sözleşmenin hükümleri yerine getirilmediği diye CAS'ta 25 milyon euro bir dava açmıştır" dedi.

Duygun Yarsuvat, ayrıca TT Arena'nın çatısı için açılan bir davayı da açıkladı. Yarsuvat, "Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena'nın çatısıyla ilgili yargıya intikal etmiş bir durum var. 2011 yılı mayıs ayındaki yönetim yapmıştır. Çatının kapanmasına karşılık içerideki suntadan olan masalar yapılmıştır. Bu protokolün imzasının ardından da hemen seçim yapılmıştır. Bu protokolde bir cezai şart vardır. Cezai şart der ki çatının maliyetinin yarısı kadar ceza ödersiniz eğer açılır kapanır yapmazsanız. 11 milyon 500 bin euro maliyet olarak tespit edilmiştir. 21. 12. 2013 tarihinde GSM GS ye bir dava açmıştır. 19 milyon 500 bin tl'lik bir dava." ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)