BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYargıtay'da böcek izine rastlandı mı?----

Yargıtay'da böcek izine rastlandı mı?

Yargıtay'da böcek izine rastlandı mı?
28 Ocak 2014 - 18:47 www.finansgundem.com

Başbakanlık Teftiş Kurulu'ndan Yargıtay'ın sorusuna yanıt...

Başbakanlık Teftiş Kurulu, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın makam odasından çıkan dinleme cihazı sinyallerini yansıtan bir aparatın Başbakanlık'ın hemen karşısındaki Yargıtay binasının çatısında bulunduğu iddialarını doğrulamadı. Kurul'dan Yargıtay'a gönderilen yazıda, "Başkanlığımızca yürütülen soruşturmada Yargıtay binalarıyla ilgili herhangi bir tespit bulunamamıştır" denildi.

YARGITAY BAŞBAKANLIĞA SORMUŞTU

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın makam odasından çıkan dinleme cihazının sinyallerini yansıtan bir aparatın Başbakanlık'ın hemen karşısındaki Yargıtay binasının çatısında bulunduğu öne sürülmüştü. Yargıtay Başkanlığı söz konusu haber üzerine, Başbakanlık Müsteşarlığına yazı yazarak, 'Böcek' soruşturması kapsamında Yargıtay binasına ilişkin bir tespitin bulunup bulunmadığını sormuştu.

"TESPİT YOK"

Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığı, Yargıtay'ın sorusuna resmi bir yazıyla yanıt verdi. Kurul'dan Yargıtay'a gönderilen yazıda, "Başkanlığımızca yürütülen soruşturma kapsamında Yargıtay bina ya da binalarıyla ilgili herhangi bir tespit bulunamamıştır" denildi. Yargıtay, geçen hafta yaptığı açıklamayla iddiaları yalanlanmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)