BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi'ye Global Finance ve Stevie’de toplam 14 ödül----

Yapı Kredi'ye Global Finance ve Stevie’de toplam 14 ödül

Yapı Kredi'ye Global Finance ve Stevie’de toplam 14 ödül
27 Ağustos 2019 - 14:32 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, güçlü bir finansal hizmetler grubu iştirakleriyle birlikte dünyanın en saygın ödül organizasyonlarından Global Finance ve Stevie’de toplam 14 ödüle layık görüldü.

Bu yıl 75. yaşını kutlayan Yapı Kredi, güçlü bir finansal hizmetler grubu olarak iştirakleriyle birlikte dünyanın en saygın ödül organizasyonlarından Global Finance ve Stevie’de toplam 14 ödüle layık görüldü. Global Finance’de farklı kategorilerde “Avrupa’nın En İyisi” ve “Türkiye’nin En İyisi” olmak üzere toplam 5 büyük ödül kazanan banka, Stevie’de ise 7 ödülün sahibi oldu. Sektörün lider aracı kurumu Yapı Kredi Yatırım ise bireysel yatırımcılara yönelik dijital odaklı faaliyetleri ile Stevie Ödülleri’nde 2 ödül aldı.

Türkiye’nin dijital bankası unvanını pekiştiren örnek başarılar

Yapı Kredi, kurum kimliğinin önemli bir parçası olan yenilikçi ruhuyla, kurulduğu günden bu yana bankacılığın her alanında ilklere imza atıyor. İnsan hayatına değer katacak teknolojilere odaklanan Yapı Kredi, müşterilerinin bankacılık faaliyetlerini istedikleri anda istedikleri mekanda gerçekleştirmelerine olanak tanıyor.

Bu anlayış doğrultusunda Yapı Kredi Mobil’i “Bankanın Uzaktan Kumandası” olarak konumlayan banka, dijital bankacılık alanında uluslararası arenada aldığı ödüllerle Türkiye’nin dijital bankası unvanını daha da güçlendirdi.

Yapı Kredi, Global Finance En İyi Dijital Banka Ödülleri’nde “Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası”, “Türkiye’nin En İyi Kurumsal Dijital Bankası”, “Avrupa’nın En İyi Fatura Ödeme ve Gösterimi”, “Avrupa’nın En İyi Açık Bankacılık API’leri” ve “Avrupa’nın En İyi Kurumsal Çevrimiçi Hazine Hizmetleri” ödüllerine layık görüldü.

Banka Stevie Ödülleri’nde kurumsal web sitesi ile “Bankacılık Alanında Website Ödülleri” kategorisinde Altın Stevie’nin sahibi olurken, WhatsApp chatbot ve bot üreten platform uygulaması ile “Yapay Zeka -  Makine Öğrenimi Çözümleri” kategorisinde Gümüş Stevie kazandı.

Yapı Kredi, son iki sene içerisinde 40’a yakın yenilikçi fonksiyonu hayata geçirdiği uygulaması Yapı Kredi Mobil ile “Bankacılık alanında Mobil Site & Uygulama”, kredi başvurularındaki finansal analiz süreçlerine entegre ettiği FOCA projesi ile “İşletme veya Rekabette Akıllı Çözüm” kategorilerinde Bronz Stevie Ödüllerini aldı. Ayrıca Görüntülü Görüşmeyle Uzaktan Müşteri Olma uygulaması ile“Finansal Hizmetler Alanında Yılın En İyi Ürün ve Servisi”, Yapı Kredi Mobil’deki Jet İşlemler menüsü ile “Yılın En İyi Ürün ve Servisi- Entegre Mobil Deneyimi” ve kurumsal web sitesi ile “Finansal Hizmetler Website Ödülleri” kategorilerinde yine 3 Bronz Stevie Ödülü’nün daha sahibi oldu.

Yapı Kredi Yatırım 30. yılını ödüllerle taçlandırdı

Sektörünün lider kurumu Yapı Kredi Yatırım ise sektörde bir ilke imza atarak hayata geçirdiği ve odağında bireysel yatırımcıların olduğu Yatırım Dünyam platformu ile 30. kuruluş yıl dönümünü 2 Gümüş Stevie Ödülü ile taçlandırdı. Piyasa verilerini anlık izleyerek hisse senedi, yatırım fonu gibi yatırım enstrümanlarının yanı sıra VIOP ürünlerinde alım-satım işlemlerine olanak tanıyan Yatırım Dünyam platformu “Finansal Hizmetler Alanında Yılın En İyi Ürün ve Servisi” kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü. Bireysel yatırımcıların finansal okuryazarlıklarını artırmayı hedefleyen Yatırım Dünyam, kullanıcı dostu web sitesi ile de “Finansal Hizmetler Alanında Website Ödülleri” kategorisinde gümüş ödülün sahibi oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)