BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi'den yeni site----

Yapı Kredi'den yeni site

Yapı Kredi'den yeni site
17 Eylül 2013 - 14:28 www.finansgundem.com

Yapı Kredi yenilenen web sitesi ile müşterilerine hizmete başladı

Yapı Kredi, yeni nesil bilgi teknolojilerinde kullanıcı deneyimini ön plana alarak tasarımını yenilediği web sitesini yayına aldı.
Yapı Kredi web sitesi müşterilerine hizmet sunmaya başladı. Arama temeli Google arama teknolojisine dayanan site, Yapı Kredi müşterilerinin aramalarını zaman içerisinde öğrenen ve kendini geliştiren bir yapıya sahip. Karışık sekme ve menülerin olmadığı  www.yapikredi.com.tr’de müşterilerin anında aradıkları hizmete ulaşmaları ve daha hızlı hizmet alabilmeleri amaçlandı.
Türkiye’de ve sektörde bir ilke imza atarak benzeri bulunmayan bir web sitesini hayata geçirdiklerini ifade eden Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, “yapikredi.com.tr’ye girenler basit ve sade bir ön yüz ile karşılaşacaklar. Arama motoru mantığında çalışan yeni sitemiz, müşterilerin site içerisindeki aramalarını kolaylaştırıp sonuçları hızla karşılarına çıkarırken aynı zamanda müşteri analizi de yapacak. Bu sayede müşterilerimiz sitemize her girişte beklentilerini karşılayacak ürün ile hizmetlerimize daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilecek. Arama motoru ilk bakışta müşterilerimiz açısından şaşırtıcı olabilir. Ancak sorularına bu denli hızlı ve yerinde cevaplar aldıkça rahat ve keyifli bir bankacılık deneyimine adım atacaklar. Müşterilerimiz tarafından çok beğenilen yeni web sitemizde, günlük ortalama 100.000’den fazla arama yapılıyor” dedi.
Doğan şöyle devam etti: “Kurumumuzun vitrini olarak gördüğümüz internet sitemizin bu değişimi gerçekleştirmesi kaçınılmazdı. Bu da bizi müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak konusunda heyecanlandırıyor. Büyük yatırımlar yaparak hayata geçirdiğimiz Yapı Kredi web sitesinin sektörde fark yaratacağına inanıyoruz. Müşteri odaklı anlayışımız doğrultusunda önümüzdeki dönemde de onların hayatlarını kolaylaştıran çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)