BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi'den perakendeciye yeni fırsat----

Yapı Kredi'den perakendeciye yeni fırsat

Yapı Kredi'den perakendeciye yeni fırsat
09 Mart 2016 - 06:41 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Bankası, perakende dünyasında üye işyerlerine yeni bir imkân sunuyor.

Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, “Self Servis World hizmeti, World üyesi işyeri müşterilerimizi sektörlerinde daha güçlü kılacak bir hizmet” dedi.
“World üye işyerlerimiz kendi puan veya indirim kampanyalarını oluşturabilecekler” diyen Ülgen, “Akıllı Kitle Seçimi uygulaması ile milyonlarca World kredi kartı sahibi müşterimiz arasından kendileri için en uygun hedef kitleye SMS ve e-posta ile kampanyalarını duyurabilecekler” diye konuştu.

Nisan ayında ücretli

Üye işyerlerinin kampanyalarını istedikleri iletişim kanalı ve kendilerine özel olarak worldcard.com.tr’de oluşturulan kampanya detaylarının ve işyeri lokasyon bilgilerinin yer aldığı web sayfası ile birlikte hedef kitlelerine iletebileceklerini belirten Ülgen, şöyle konuştu:
“Üye işyerlerimiz kampanya sonuçlarını ve performansını da raporlarla takip edebilecek ve gelecekte yapmayı düşündükleri kampanyaları bu verilere göre kurgulayabilecekler. Kampanyalarını kendileri tasarlayabilecek. İstedikleri hedef kitleye farklı kampanyalar sunarak kendi sektörlerinde fark yaratabilecekler. Bu hizmet ile müşterilerimizin marka bilinirliklerine ve satışlarına pozitif bir etki yaratmayı hedefliyoruz.”

Sistemin 22 Şubat itibari ile hizmetine açıldığını belirten Ülgen şu bilgileri verdi:
“Şahıs şirketi olan, Kurumsal İnternet Bankacılığı müşterimiz olan World Üye İşyerleri direkt internet bankacılığımız üzerinden online bir sözleşme sayesinde hemen üyeliklerini başlatabiliyorlar. Bunun dışında kalan firmalar şubelerimize gelerek üyelik sözleşmesini imzalayıp, üyeliklerini başlatabilirler.”
Ülgen, “440 bin üye işyeri ile Türkiye’nin en geniş ağlarından birine sahibiz. Hedefimiz bu hizmetimizin tüm müşterilerimiz tarafından kullanılması. Perakende satışı olan tüm sektörler için platformun çok uygun olduğunu düşünüyoruz. Sektör ayrımımız yok. Promosyon yapmasının önünde yasal bir engel olan sektörler dışında bir kısıtlamamız yok” dedi.

Ülgen, “Üye işyerlerimiz nisan sonuna kadar Self Servis World üzerinden yapacakları kampanyaları ücretsiz olarak kart hamillerimize duyurabilecekler. Nisan sonrasında ise kampanya kapsamında ulaşmak istedikleri müşteri adedine göre oluşan bir kampanya ücreti olacak” diye konuştu. (Milliyet / Kadife Şahin)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)