BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi'den emeklilere bin liraya varan promosyon----

Yapı Kredi'den emeklilere bin liraya varan promosyon

Yapı Kredi'den emeklilere bin liraya varan promosyon
04 Mart 2020 - 11:16 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, hazırladığı yeni kampanya ile emekli maaşlarını 3 sene boyunca Yapı Kredi'den alma taahhüdü veren emeklilerin bin liraya varan nakit promosyon kazanacağını açıkladı

Yapı Kredi, emekli maaşlarının yatırılması için 31 Mart 2020’ye kadar Yapı Kredi’yi tercih eden müşterilerine özel hazırlanan yeni kampanya ile 3 sene maaşlarını Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren emekliler bin TL’ye varan nakit promosyon kazanıyor.

Emekli maaşları şubelerin yanı sıra, Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, ATM’ler veya 444 0 444 / 0850 222 0 444 Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla da Yapı Kredi’ye taşınabiliyor.

Ayrıca, emekliler için sınırları kaldıran Yapı Kredi, Emeklilik Paketi ile Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi ve ATM’lerden yapılan havalelerde de ücret muafiyeti sunuyor.

Ek olarak, ücretsiz düzenli ödeme talimatı verebilen emekli maaş müşterileri, TL birikimlerine özel 6 ay hoş geldin faizi alırken, bireysel ihtiyaç kredilerini kendilerine özel indirimli oranlarla kullanabiliyorlar.

Öte yandan Yapı Kredi, emekli müşterilerine özel olarak sunduğu Medline acil sağlık hizmeti üyeliği ile doktorlu kara ambulansı ve telefonla tıbbi danışmanlık hizmetlerini de 1 yıl boyunca ücretsiz olarak sağlıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)