BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi yedinci kez ‘Dış Ticaret Finansmanı’nda sektör lideri seçildi----

Yapı Kredi yedinci kez ‘Dış Ticaret Finansmanı’nda sektör lideri seçildi

Yapı Kredi yedinci kez ‘Dış Ticaret Finansmanı’nda sektör lideri seçildi
25 Şubat 2021 - 16:02 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, Euromoney tarafından her yıl düzenlenen “Dış Ticaret Finansmanı” alanında yapılan araştırma kapsamında bir kez daha “Sektör Lideri” seçildi.

Yapı Kredi, dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney tarafından her yıl düzenlenen “Dış Ticaret Finansmanı” alanında yapılan araştırma kapsamında bir kez daha “Sektör Lideri” seçildi. Üst üste yedinci kez bu ödülün sahibi olan banka, uzun yıllardır devam ettirdiği ödül alma geleneğini sürdürdü.

Dış ticaret finansmanında öncü çözümler

Dış ticaret finansmanı alanındaki başarılı çalışmalarının böylesine önemli bir ödülle taçlandırılmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Erhan Adalı, “Yapı Kredi olarak dış ticaret finansmanı alanında öncü ve yaratıcı çözümlerimizle müşterilerimizin hayatındaki sınırları kaldırıyoruz. Uzman kadromuz, geniş muhabir ağımız ve müşteri odaklı yaklaşımımızla uzun yıllardır müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutuyoruz. Katılımcı sayısı açısından en geniş kapsamlı anketlerden biri olan bu araştırmada aralıksız 7 yıldır ‘Dış Ticaret Finansmanı Alanında Türkiye’nin Sektör Lideri’ seçilmenin gururunu yaşıyoruz. Ayrıca bu ödülü, müşterilerimizle kurduğumuz karşılıklı güven ilişkisinin çok önemli bir göstergesi olarak görüyoruz. Böylesine önemli ve prestijli bir araştırmada lider olarak gösterilmek daha fazlasını gerçekleştirmek adına bizlere güç veriyor. Yapı Kredi olarak ülke ekonomisine can veren farklı ölçeklerdeki tüm firmaların ihtiyaç duydukları her alanda daima yanlarında olmaya ve hayatlarını kolaylaştırarak önlerindeki sınırları kaldırmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapı Kredi'den iklim alanında önemli adım

Yapı Kredili KOBİ’lere Koçsistem ile ücretsiz e-çözümler

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)