BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi Ramazan'da müşterilerinin yanında----

Yapı Kredi Ramazan'da müşterilerinin yanında

Yapı Kredi Ramazan'da müşterilerinin yanında
09 Haziran 2017 - 12:29 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, Ramazan ayına özel olarak ihtiyaçların karşılanması için kredi imkanı sunuyor

Yapı Kredi olarak bu Ramazan’da da müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için farklı kampanyalar düzenliyoruz. Bu nedenle hem Ramazan ayı boyunca hem de bayramda gerekli tüm ihtiyaçlar için bireysel ihtiyaç kredisi ve Worldcard kampanyalarımızı başlattık.

7 Haziran - 23 Haziran 2017 tarihleri arasında geçerli olan kampanya ile günde 10 TL ödeyerek 10.000 TL bireysel ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Müşteri odaklı bankacılık anlayışımız doğrultusunda düzenlediğimiz bireysel ihtiyaç kredisi kampanyamızdan yararlanmak isteyenler, Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi İnternet Şubesi ya da tüm şubelerimizden kolayca kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Bu kanalların yanı sıra Yapı Kredi Telefon Bankacılığı, Yapı Kredi ATM’leri veya SMS yoluyla “Bireysel (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık net geliri” yazıp 4411’e mesaj atarak da krediye kolayca başvurulabiliyor. Yapı Kredi’de ön onaylı limiti bulunan müşterilerimiz ise yeterli limitlerinin olması durumunda ister şubelerimize gelerek, ister şubeye gitmeden Yapı Kredi İnternet Şubesi, Yapı Kredi Mobil ve Yapı Kredi Telefon Bankacılığı kanallarımız aracılığı ile bu krediden yararlanabiliyorlar.

Ramazan’a Vadaa bereketi

Türkiye’nin en bonkör kredi kartı Worldcard ile önceki yıllarda olduğu gibi bu Ramazan’da da müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.

26 Mayıs – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında geçerli olan Ramazan kampanyamızda Yapı Kredi Worldcard sahiplerine market, giyim ve restoran sektörlerinde tek seferde yapacakları ilk 100 TL’lik alışverişten sonra tek seferde yapacakları her 100 TL’lik alışverişe 10 TL, toplamda 50 TL Worldpuan hediye ediyoruz.

Gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat, kasap, manav, şarküteri, kafe, restoran ve fast-food sektörlerinde yer alan Yapı Kredi World Üye İşyerleri’nde yapılan alışverişlerde geçerli olan kampanyamızdan, tüm Yapı Kredi bireysel kredi kartı ve bireysel TLcard sahibi müşterilerimiz yararlanabiliyorlar. Kampanyamıza ayrıca Albaraka ve Vakıfbank Worldcard sahipleri de dahil ediliyor.

Yapı Kredi Cüzdan uygulamamızdan kampanyaya katılmak isteyen Yapı Kredi bireysel kredi kartı sahibi müşterilerimizin, “Kampanyalar” alanındaki “Bana Özel” bölümünden “Katıl” butonuna basmaları yeterli oluyor. Kampanyaya SMS ile katılmak için ise RAMAZAN yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numarasının 4454’e gönderilmesi gerekiyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye worldcard.com.tr’den ulaşılabiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)