BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi Portföy'e iki farklı mükemmellik ödülü----

Yapı Kredi Portföy'e iki farklı mükemmellik ödülü

Yapı Kredi Portföy'e iki farklı mükemmellik ödülü
06 Kasım 2017 - 15:21 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Portföy, Finance Digest Brand of Excellence 2017'de ödülleri topladı

Yapı Kredi Portföy, finans sektöründe müşterilerine en fazla değer katan şirketlerin değerlendirildiği Finance Digest Brand of Excellence 2017’de 2 ödülün sahibi oldu. “Portföy Yönetiminde Marka Mükemmeliyeti, Türkiye 2017” ve “Emeklilik Fonlarında Marka Mükemmeliyeti, Türkiye 2017” ödüllerini alan Yapı Kredi Portföy, sene başından bu yana, ulusal ve uluslararası kurumlardan aldığı ödül sayısını böylelikle 6’ya çıkarmış oldu.

Bireysel emeklilik sektöre hareketlilik kazandırdı

Dünyanın saygın yayınlardan biri olan Finance Digest Magazine tarafından ilk kez ödüllendirildiklerini belirten Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Emir Alpay, şu değerlendirmede bulundu:

“Yapı Kredi Portföy olarak Eylül 2017 itibariyle 19,6 milyar TL büyüklüğü yönetiyoruz. Hedefimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamak, bunlara en uygun ürün ve çözümler ile cevap verebilmek.

Son yıllarda birçok uluslararası ödülün sahibi olduk. Sadece bu sene 4 uluslararası ödül kazandık. Aldığımız ödüllerden 3’ünün, emeklilik fonları yönetimi alanında olması, bu alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların meyvelerin toplamaya başladığımızı göstermekte. Elde ettiğimiz her yeni başarı ise bizlere ekstra motivasyon sağlıyor. 2017 yılsonunda pazardaki konumumuzu ve elde ettiğimiz başarıları daha da ileriye taşımak en büyük hedefimiz.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)