BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi, kredi kartı pazarında iddialı----

Yapı Kredi, kredi kartı pazarında iddialı

Yapı Kredi, kredi kartı pazarında iddialı
14 Mart 2016 - 12:53 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, bankanın kredi kartı hedeflerini açıkladı

Türkiye'yi ilk kez kredi kartı ile tanıştıran Yapı Kredi bu alanda 28 yıldır kesintisiz hizmet veriyor. Bankanın kredi kartı Worldcard, Bankalararası Kart Merkezinin (BKM) verilerine göre 2015 yılında kart hamili cirosunda yüzde 19,5, POS cirosunda yüzde 20,9 ve toplam kredi kartı adedinde yüzde 18,1 pazar payı ile sektördeki liderliğine devam ediyor. The Nilson Report'un 45 yıldır sürdürdüğü ve tüm dünyayı kapsayan son raporuna göre de kredi kartları alacak bakiyesinde 7 milyar 580 milyon dolarlık hacmiyle Kıta Avrupası'nın birinci markası.

Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, toplam 440 bin üye işyeri ile Türkiye'nin en geniş ağlarından birine sahip olduklarını söylüyor. Ülgen, World üyesi işyerleri için yeni oluşturdukları ve sektörde bir ilk olan Self Servis World hizmeti ile bu alanda iddialı olduklarını vurguluyor. Self Servis World ile World üye işyerlerinin kendi puan veya indirim kampanyalarını oluşturabileceğini anlatan Ülgen, "Bunun yanı sıra, sistemin gerisinde çalışan 'akıllı kitle seçimi' uygulaması sayesinde, milyonlarca World kredi kartı sahibi müşterimiz arasından kendileri için en uygun hedef kitleye SMS ve e-posta ile kampanyalarını duyurabilecekler" diyor.

Serkan Ülgen, perakende satışı olan tüm sektörler için platformun uygun olduğu değerlendirmesini yapıyor. Promosyon yapmasının önünde yasal bir engel olan sektörler dışında bir kısıtın olmadığını da sözlerine ekliyor. (EKONOMİST DERGİSİ)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)