BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi ile tasarruf küçük yaşta başlıyor----

Yapı Kredi ile tasarruf küçük yaşta başlıyor

Yapı Kredi ile tasarruf küçük yaşta başlıyor
14 Ekim 2014 - 15:24 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, tasarruf alışkanlığını küçük yaşta başlatmak için birikim yapmak isteyen müşterilerine İlk Parambirikim hesabını sunuyor

Çocuklarla beraber büyüyecek uzun vadeli bir yatırım hesabı olan İlk Param ile ebeveynler çocukları adına kendilerinin belirleyecekleri miktarda ve sıklıkta düzenli fon alım talimatı verebiliyorlar. Ayrıca miniklerin yakınları da bu hesaba katkıda bulunup eğitim, evlilik, iş kurma gibi hayatlarının dönüm noktalarında onlara destek olabiliyorlar.

Türkiye’de tasarrufların artırılması amacıyla kolay kullanılabilir, farklı ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceklerini belirten Yapı Kredi Kişisel Bankacılık Pazarlama ve Konut Finansmanı Direktörü İsmet Erdem, şu bilgileri verdi: “Çocuklarının ve sevdiklerinin geleceğine şimdiden yatırım yapmak isteyen müşterilerimiz için tasarladığımız İlk Param birikim hesabı, bir anlamda çocuklarla büyüyecek bir yatırım ürünü. İlk Param ile sadece ebeveynler değil akraba ve yakınları da çocuklar adına kendilerinin belirleyecekleri sıklıkta ve miktarda düzenli fon alım talimatı verebiliyor.”

Yapı Kredi müşterileri Yapı Kredi kredi kartılarından ya da vadesiz hesaplarından verecekleri düzenli ödeme talimatıyla her ay belli bir tutarı sevdiklerinin İlk Param hesabında biriktirmeye başlayabiliyorlar. Ayrıca çocukların doğum günü, karne dönemi gibi önemli günlerinde çocuklara rutin hediyeler yerine İlk Param Hediye Çeki armağan ederek geleceklerini güvence altına almak için ilk adımı atabiliyorlar.

Tasarruf bilincini çocuklarına da kazandırmak isteyen Yapı Kredi müşterileri, 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı, Yapı Kredi İnternet Şubesi veya Yapı Kredi Şubelerinden “Düzenli Birikim Talimatı” verebiliyorlar.

Yapı Kredi’de sevdiklerinin geleceği için hesap açtırmak isteyenlerin “İLKPARAM” yazıp bir boşluk bırakarak TC Kimlik Numaralarını 4470’e göndermeleri yeterli oluyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)