BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi, Groupama Türkiye'nin Axa'ya satışında finansal danışmanlık hizmeti verdi----

Yapı Kredi, Groupama Türkiye'nin Axa'ya satışında finansal danışmanlık hizmeti verdi

Yapı Kredi, Groupama Türkiye'nin Axa'ya satışında finansal danışmanlık hizmeti verdi
05 Mayıs 2023 - 13:48 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, Groupama Türkiye'nin Axa'ya satışında verdiği finansal danışmanlık hizmetiyle sigorta sektöründe uluslararası bir işleme daha imza attı.

Yapı Kredi, Groupama’nın Türkiye sigorta operasyonlarının Axa’ya satışı işleminde finansal danışmanlık hizmeti sağladı. İmzalanan anlaşma ile Groupama’nın Türkiye hayat dışı sigorta ve hayat sigortası iş birimleri olan Groupama Sigorta ve Groupama Hayat’ın Axa’ya satışı gerçekleştirildi.

Axa’nın Türkiye’deki konumunu güçlendirdiği bu işlemde Yapı Kredi, Groupama’ya verdiği finansal danışmanlık hizmet ile sigorta sektöründe uluslararası bir işleme daha imza atmış oldu.

Finansal danışmanlık rolümüzle sektöre öncülük ediyoruz

Yapı Kredi olarak Yatırım Bankacılığı faaliyetlerindeki başarılarına bir yenisini daha eklediklerini dile getiren Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Kaan Şakul, şu değerlendirmede bulundu: “Uzun yıllara dayanan tecrübemiz, güçlü sınır ötesi bağlantı ve iş birliklerimiz sayesinde müşterilerimize daima uluslararası standartlarda finansal danışmanlık hizmeti sunuyor ve sektörde etkin bir rol üstleniyoruz. Türkiye sigortacılık sektöründeki en büyük doğrudan yabancı yatırım işlemi olan Yapı Kredi Sigorta'nın Allianz'a satışında danışmanlık sağlamış bir kurum olarak, son olarak Groupama’ya verdiğimiz danışmanlık hizmetiyle, Türkiye sigorta sektöründeki önemli bir işleme daha imza attık. Bu işlemde, finansal danışmanlık rolüyle yer alarak işlemin başarılı bir şekilde yürütülmesine katkı sağlamaktan ötürü mutluyuz. Önümüzdeki dönemde de kurumsal finansman ve sermaye yönetimi alanlarında en iyi örnekleri sergilemeyi sürdürerek, ülkemize katkı sağlayacak işlemlerde müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaya ve sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz.’’

Yapı Kredi'den ülke ekonomisine 918 milyar TL kaynak

 

"Yapı Kredi Fast FRWRD" programının yeni döneminde seçilen girişimler belli oldu

 

Yapı Kredi'den 2022'de ekonomiye 850 milyar TL kaynak

 

Yapı Kredi nakit yönetiminde 8'inci kez sektör lideri

 

Yapı Kredi 458 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)