BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi ana sponsorluğunda Dijital Liderlik Zirvesi----

Yapı Kredi ana sponsorluğunda Dijital Liderlik Zirvesi

Yapı Kredi ana sponsorluğunda Dijital Liderlik Zirvesi
30 Nisan 2019 - 15:18 www.finansgundem.com

Geleceğin liderleri, Yapı Kredi ana sponsorluğunda Dijital Liderlik Zirvesi'nde buluşuyor

Yapı Kredi ana sponsorluğu ile düzenlenen Dijital Liderlik Zirvesi, dijital dünyanın trendleri ile yaratıcı ve yeniliği teşvik eden liderlik bakış açısıyla bugün öğrendiğimiz kavramların, yarın iş dünyasını nasıl etkileyeceği hakkında bir vizyon sunmak üzere katılımcıları dünyaca ünlü konuşmacılarla bir araya getirecek. 

Etkinlikteki konuşmacılar arasında Yapı Kredi İnsan Kaynakları ve Organizasyon Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp; Yazar, Diyalog ve Liderlik Profesörü Megan Reitz; Yazar, Konuşmacı ve Girişimci James Taylor;Satalia Pazarlama Direktörü Adam West ve Avrupa Koçluk ve Mentorluk Konseyi (EMCC) Dünya Başkanı Dr. Rıza Kadılar yer alıyor.

Dijital Liderlik Zirvesi’nde; geleceğin liderliğinin sırlarını keşfetmek, organizasyonel davranış ve teknolojideki mevcut değişikliklere uyum sağlamak, yetenek süreçlerini yeni iş gücüne göre yönetmek, iş dünyasını stratejik hedefler etrafında birleştirmek konuları katılımcılarla paylaşılacak. Geleceğe bugünden ayak uydurmak için binlerce profesyonel Dijital Liderlik Zirvesi’nde biraraya gelecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)