BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi altıncı kez nakit yönetimi alanında sektör lideri----

Yapı Kredi altıncı kez nakit yönetimi alanında sektör lideri

Yapı Kredi altıncı kez nakit yönetimi alanında sektör lideri
23 Aralık 2020 - 10:07 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, Euromoney’in düzenlediği ‘Nakit Yönetimi’ alanında yapılan araştırma kapsamında 'Sektör Lideri' seçildi.

Yapı Kredi, dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney tarafından her yıl düzenlenen ‘Nakit Yönetimi’ alanında yapılan araştırma kapsamında “Sektör Lideri” seçildi. Üst üste altıncı kez bu ödülün sahibi olan banka, uzun yıllardır devam ettirdiği ödül alma geleneğini sürdürdü.

Nakit yönetimi alanındaki çalışmalarının böylesine önemli bir ödülle taçlandırılmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Erhan Adalı, “Yapı Kredi olarak nakit yönetimi alanında öncü ve yaratıcı çözümlerimizle müşterilerimizin hayatındaki sınırları kaldırarak uzun yıllardır yüksek müşteri memnuniyeti yaratıyoruz. Katılımcı sayısı açısından en geniş kapsamlı anketlerden biri olan bu araştırmada aralıksız 6 yıldır “Nakit Yönetimi Alanında Türkiye’nin Sektör Lideri” seçilmenin gururunu yaşıyoruz. Böylesine önemli ve prestijli bir araştırmada lider olarak gösterilmek daha fazlasını gerçekleştirmek adına bizlere güç veriyor. Yapı Kredi olarak ülke ekonomisine can veren farklı ölçeklerdeki tüm firmaların ihtiyaç duydukları her alanda daima yanlarında olmaya ve hayatın koyduğu sınırları kaldırmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapı Kredi Gönüllüleri sınırları kaldırmaya devam ediyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)