BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYağmurlu bir hafta başlıyor----

Yağmurlu bir hafta başlıyor

Yağmurlu bir hafta başlıyor
02 Mart 2014 - 11:02 www.finansgundem.com

Yağışların yurt üzerinde etkili olmaya devam etmesi beklenirken Türkiye’nin önümüzdeki haftadan itibaren yeni yağışların etkisinde kalması bekleniyor

Türkiye yarından itibiaren yine orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine girecek, bu sistem Salı günü Türkiye’nin tamamında yağışlara sebep olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yağışlı sistem yurt üzerinde etkili olmaya devam ederken yarından itibaren Türkiye’nin yine orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği ve bu sistemin Salı günü Türkiye’nin tamamında yağışlara sebep olacağı ve hafta sonuna kadar yurdun büyük bölümünde aralıklarla etkili olacağı, yağışların genellikle yağmur ve sağanak şeklinde, sadece çok yüksek rakımlı (2 bin metre ve üzeri) yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülebileceği tahmin ediliyor.
Mart ayının ilk 10 günü meydana gelmesi beklenen yağışların yurdun güney, iç ve batı bölgelerinde Mart ayı ortalamalarına erişmesi tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığının yeni haftanın başından itibaren yağışlarla birlikte iç bölgelerde 3–6 derece azalacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği öngörülüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)