BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYa istifa etsinler ya görevden alınsınlar----

Ya istifa etsinler ya görevden alınsınlar

Ya istifa etsinler ya görevden alınsınlar
08 Haziran 2013 - 08:08 www.finansgundem.com

Emniyet-Sen polislere yönelik ‘aşırı güç’ eleştirilerine sert çıktı, 'sorumlu adresleri' gösterdi

Emniyet-Sen Sözcüsü Ali Fuat Sezer, Gezi Parkı eylemlerinde polisin orantısız güç kullanımıyla ilgili eleştirilere tepki gösterdi. Sezer “Eğer bu noktaya gelişte, Emniyet Müdürü’nün sorumluluğu varsa onun, İçişleri Bakanı’nın sorumluğu varsa onun, İstanbul’da Vali Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın derhal görevlerinden el çektirilmeleri veya istifa etmeleri gerekir” dedi.  Sezer meslektaşlarını şöyle uyardı: “Polis arkadaşlar, lütfen yetkinizin dışına çıkmayın, provokasyonları gelmeyin, hiçbir amirin sizden konusu suç teşkil eden emrini yerine getirmeyin, reddedin.”
Polisin günah keçisi gösterildiğini söyleyen Sezer şöyle konuştu: “Yasa ve amir konumundaki kişiler gaz, cop, kalkan, kaskı göstermiş, uyarıdan sonra suyla, gazla müdahale edilmesini istiyor. Devlet, ’Müdahale şekliniz çiçek atmaktır’ deseydi, biz çiçek atardık. Art niyet aranmasın. Polis 100 saati aşkın süredir aç ve susuz görev yapıyor. Eğer bir sorumlu arıyorsanız, mülki amiridir, il emniyet müdürüdür. Bu bürokratlara işten el çektirmek hükümetin yetki ve sorumluluğundadır.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)