BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemWhatsApp üzerinden ada aldı----

WhatsApp üzerinden ada aldı

WhatsApp üzerinden ada aldı
16 Temmuz 2020 - 13:35 www.finansgundem.com

İrlanda kıyısında bulunan 157 dönümlük Horse (At) Adası 6.3 milyon dolara alıcı buldu.

Satışı gerçekleştiren emlak ofisi Montague Real Estate tarafından yapılan açıklamaya göre adı açıklanmayan Avrupalı alıcı ile pazarlıklar WhatsApp üzerinden yapıldı. Alıcıya adanın bir videosu yollandı ancak, söz konusu alıcı adayı ziyaret etmeden satın aldı.

At Adası'nda 3 plaj ve 7 adet ev bulunuyor. Evlerden biri ana ev diğerleri ise misafir evi olarak kullanılıyor. At Adası'nda 19. yüzyılda bakır madenleri bulunuyordu ve madenlerin faal olduğu dönemde yaşıyordu. Ancak 1960 itibarıyla adanın nüfusu sıfıra düştü. Bugün ise modern evlerinin yanında yatların rahatça yanaşabileceği iskeleye sahip özel bir adaya dönüştürülmüş durumda. Emlak ofisinin verdiği bilgiye göre ada eksiksiz bir elektrik ve ısınma altyapısına sahip. 420 metrekare büyüklüğündeki ana evin 6 odası bulunuyor.

Adada ayrıca helikopter pisti ve spor alanları da mevcut.  Montague Real Estate'in sahibi Thomas Balashev korona virüs zamanı satış yapmanın zor olduğunu ve satışı gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Korona virüs salgını dünya genelinde ultra zenginlerin son zamanlarda özel adalara ilgisinin artmasına yol açtı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)