BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık​Western Union'la yurt dışına para transferi 3 $'a----

​Western Union'la yurt dışına para transferi 3 $'a

​Western Union'la yurt dışına para transferi 3 $'a
30 Kasım 2013 - 00:36 www.finansgundem.com

“Ertesi Gün” servisiyle Türki Cumhuriyetler ve Moldova'ya 300 $’a kadar para gönderimi yapanlar 3$ işlem ücreti ödüyor


Global ödeme hizmetleri lideri Western Union, İstanbul’dan Türki Cumhuriyetler ve Moldova’ya yapılan işlemlerde geçerli “Ertesi Gün” servisini duyurdu. 7 Ekim 2013 tarihinden itibaren geçerli kampanya kapsamında, belirlenen ülkelere 0-300$ arası  yapılacak para gönderimlerinde 3$ , 300$’dan 7.500$’a kadar olan işlemlerde ise, gönderilen tutarın %1’i işlem ücreti alınıyor. Ertesi Gün özel fiyatlaması  Amerikan dolarıyla yapılan para gönderimlerinde geçerli ve alıcıya 12 saat sonra ödeniyor. 
Western Union servisi, Türkiye’de 9 bin 300 noktada, Akbank, Al Baraka Türk, Anadolubank, Fibabanka, Finansbank, Garanti Bankası, ING Bank, Şekerbank, TBank, TEB, Türkiye Finans, Ziraat Bankası, Yapı Kredi ve PTT şubelerinde veriliyor. Ayrıca Garanti Bankası ve Akbank ATM’lerinde ve Garanti Bankası, Akbank, TEB ve Şekerbank’ın internet bankacılığı siteleri üzerinden de şubeye gitmeden yapılabiliyor. 
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)