BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporWebo'dan derbi ve lig tahmini----

Webo'dan derbi ve lig tahmini

Webo'dan derbi ve lig tahmini
21 Eylül 2013 - 06:58 www.finansgundem.com

Fenerbahçe’nin golcüsü Webo derbiyi yorumladı, lig şampiyonluğu için iddialı konuştu

Sarı lacivertlilerin Kamerunlu forveti Pierre Webo, “Beşiktaş-Galatasaray maçında, evsahibi takım bir adım önde... Ama ben bu sezon Fenerbahçe olarak, adım adım şampiyonluğa yürüyeceğimize inanıyorum” dedi.
FENERBAHÇE’nin başarılı futbolcusu Pierre Webo, çarpıcı açıklamalara imza attı. Son haftaların formda ismi, Lig TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk için en büyük adayın Fenerbahçe olduğunu dile getiren Webo, “Fenerbahçe’de her zaman hedefler yüksek olmuştur. Bu sezon tek hedefimiz şampiyon olmak. Kişisel olarak benim için önemli olan bir sonraki maçtır. Maçlarımızı tek tek kazanarak ve adım adım giderek şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
“Ligde şampiyonluk yarışı için rakip olarak, Galatasaray ve Beşiktaş’ı söyleyebilirim” diyen Kamerunlu, “Beşiktaş lige iyi bir başlangıç yaptı. Galatasaray da üç kulvarda yoluna devam ediyor. Ben bu karşılaşmada Beşiktaş’ı bir adım önde görüyorum. Çünkü çok dinamik ve hareketliler. Ancak Fenerbahçe olarak biz iyi oynadığımız sürece diğer takımların ne yaptığının çok fazla bir önemi yok” ifadelerini kullandı. Webo’nun sözlerinden satırbaşları şöyle oldu...
‘YANAL TEKNOLOJİYİ İYİ KULLANIYOR’
- TAKIM içerisinde, kendi aramızda hiçbir sorun yok. Biz Fenerbahçe’nin oyuncularıyız, her zaman zirveye oynayan bir takımız, bu nedenle spekülasyonlar olabilir. Sadece yabancı futbolcular için değil, her oyuncu her zaman sahada olmak ister. Samuel Holmen uzun süredir tanıdığım bir oyuncu ve her zaman birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Holmen çalışmalarını devam ettirdi ve takıma girmeyi başardı. Performansıyla da diğer oyuncular için itici güç oldu.
- Ersun Yanal’ın farklı bir çalışma tarzı var. Teknolojiden çok iyi faydalanıyor. Futbolcuların tek tek verisinin kaydedildiği veri sistemini kullanıyor. Futbol her gecen zaman daha da modernleşiyor. Futbolcular olarak bu yeni sisteme kendimizi alıştırmamız gerekiyor. Geçen sezon böyle bir sistemimiz yoktu, elimizden geldiğince bu sisteme uyum sağlamaya çalışıyoruz. Kendi tarzı olan bir oyuncu olarak, kim daha iyi çalışırsa onun oynayacağına inanıyorum.
‘FENERBAHÇE’DE HER ŞEY DEĞİŞTİ’
- BEN Fenerbahçe’ye geldikten sonra sokaktaki insanların bana bakış açıları değişti. İnsanlar yanıma gelip fotoğraf çektirmek istiyorlar. Bu esnada bana olan sevgilerini çok iyi yansıtıyorlar. Bana olan sevgileri Fenerbahçe’de
iyi işler yaptığımı hissettiriyor.
- Fenerbahçe taraftarı çok mükemmel ve çok ateşli olan bir taraftara sahip... Fenerbahçe taraftarı o kadar büyük ki onların önünde oynarken kendimi küçük hissediyorum. İlk geldiğim günden beri bana gösterdikleri saygı ve sevgi için taraftarımıza çok teşekkür ediyorum.
Fenerbahçe’nin hedefi 4’te 4
Sarı lacivertli ekip taraftarı önünde, Elazığspor’u mağlup edip 3 haftalık galibiyet serisini sürdürmek istiyor.
SPOR Toto Süper Lig’in 5. haftasında Fenerbahçe, bugün sahasında Sanica Boru Elazığspor’u konuk edecek. Saat 20.30’da başlayacak olan mücadelede hakem Yunus Yıldırım düdük çalacak. Sarı lacivertliler bu karşılaşmada da galip gelerek ligde 4’te 4 yapmak için sahaya çıkacak. Fenerbahçe’de tek eksik sakatlığı devam eden Emre Belözoğlu... Konuk takımda ise Mehmet Nas ve Yusuf Hacı yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle forma giyemeyecek.
DÜN F.Bahçe kampa girdi. Kadroda olup olmayacağı belli olmayan Sow da kampta... 18 kişilik kadro ise Yanal’ın son toplantısında belirlenecek.
KANARYA, GAKKOŞ’A HAZIR
F.BAHÇE, Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Ersun Yanal’ın, ligin son iki haftasında sahaya sürdüğü ilk 11 kurgusunda değişiklik yapması beklenmiyor.
3 MAÇ DAHA OYNANACAK
LİGDE bugün 3 karşılaşma daha oynanacak. Saat 18.00’de Torku Konyaspor, sahasında Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Maçı Barış Şimşek yönetecek. Aynı saatteki bir diğer maçta, Sivasspor ile Kasımpaşa kozlarını paylaşırken, mücadelede Halis Özkahya düdük çalacak. 20.30’daki Eskişehirspor-Antalyaspor müsabakası ise hakem Mete Kalkavan’ın... Hürriyet
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)