BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinWalmart'ın salatasından yarasa leşi çıktı----

Walmart'ın salatasından yarasa leşi çıktı

Walmart'ın salatasından yarasa leşi çıktı
11 Nisan 2017 - 12:41 www.finansgundem.com

ABD'li dev market zinciri Walmart'ın salatasını alan bir müşteri salatayı yerken içinde yarasa leşi buldu

Organic Marketside Spring Mix adlı salatayı yemeye başladıktan sonra yarasayı bulan iki müşteriye kuduz testi yapıldı. Şirket, güney eyaletlerinde satılan paket salatayı daha önce alanların ürünü atması gerektiğini duyurdu.

Walmart ayrıca, salatayı satın alanların ödediği paranın geri verileceğini bildirdi. Salgın Hastalıklarla Mücadele Merkezi (CDC) iki müşterinin salatayı açıp yemeye başladıktan sonra bozulmuş haldeki yarasa cesedini fark ettiklerini duyurdu.

Yetkililer, salatalarında yarasa cesedi bulan iki Floridalı müşterinin ve yarasa cesedinin CDC laboratuvarında kuduz testinden geçirildiğini bildirdi.

CDC'nin açıklamasında "Her iki kişinin de sağlık durumu iyi ve herhangi bir kuduz hastalığı izi bulunmuyor" dedi. CDC ayrıca, yedikleri salatada hayvan kalıntısı bulanların sağlık merkezlerine başvurmaları tavsiyesinde bulundu. Ancak salatalarında hayvan kalıntıları bulunmayanların tıbbi yardım almasına gerek olmadığı da vurgulandı.

Walmart ise, söz konusu salatanın asıl olarak güneydoğu eyaletine dağıtıldığını ve geri toplanması için yetkililerle işbirliği yapıldığı bildirildi. BBC Türkçe

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)