BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVuslat Doğan Sabancı Hürriyet'e veda etti----

Vuslat Doğan Sabancı Hürriyet'e veda etti

Vuslat Doğan Sabancı Hürriyet'e veda etti
26 Mart 2018 - 16:35 www.finansgundem.com

Satış haberinin ardından Aydın Doğan Hürriyet’te çıkan yazısıyla medyaya veda etti, kızı Vuslat Doğan Sabancı da Hürriyet’ten konfetilerle uğurlandı.

Geçtiğimiz hafta Hürriyet, Doğan Haber Ajansı ve Yaysat çalışanlarına ‘sizlerle helalleşmem istiyorum’ mesajı yayınlayan Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, gazetesiyle bugün vedalaştı.

Doğan Medya Grubu’nun Demirören Grubu’na satışına yönelik haberlerin resmiyet kazanması üzerine Doğan Medya Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın Hürriyet’te yayınlanan, “Medyadan çıkıyorum” yazısının ardından bir ayrılık da Vuslat Doğan Sabancı’dan geldi. .

Çalışma arkadaşlarına “Bildiğiniz gibi grubumuz, Demirören Grubu ile bir ön protokol imzalayarak medya sektöründen büyük ölçüde çıkma kararı aldı. Bu anlaşma, bir Türkiye değeri olan Hürriyet'i de kapsıyor.
Hürriyet, Doğan Grubu'na 1994 yılında katıldı. Bu 24 yılın 22'sinde Hürriyet benim hayatım oldu. Bu yolculuğu elbette siz ‘Hürriyetçilerle’ birlikte dolu dolu yaşadık.
Bu pazartesi, hepinizle vedalaşmak, kucaklaşmak ve helalleşmek için sizleri ve Hürriyet’in vazgeçilmez parçaları olan DHA ile Yaysat çalışanlarını da ziyaret edeceğim. Binada olursanız görüşmek dileğiyle...” sözleriyle hitap eden Vuslat Doğan Sabancı, bugün binadan konfetilerle uğurlandı. Vuslat Doğan Sabancı kalabalığa seslenirken eletronik levhadaki “Vuslat Hanım sizi çok seviyoruz” yazısı dikkat çekti. Gazetenin iç avlusuna inemeyenler, vedalaşmayı avluya bakan balkonlardan izledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)