BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVural, Milli Takımı mı çalıştıracak?----

Vural, Milli Takımı mı çalıştıracak?

Vural, Milli Takımı mı çalıştıracak?
19 Eylül 2013 - 14:49 www.finansgundem.com

Azerbaycan Millî Futbol Takımı, sözleşmesi sona ermek üzere olan Berti Vogts ile yolları ayırıyor

Milli takımda boşalan teknik adam kadrosu için Yılmaz Vural gündemde. Yılmaz Vural 22 Eylül günü Milli Takımın başına geçmek için İlham Aliyev ile görüşmeye gidecek. Türkiye'de bugüne kadar 23 takım çalıştıran tecrübeli teknik adamın Azerbaycan'dan gelen teklife sıcak baktığı ve teklifi kabul etmesi bekleniyor. Alman Teknik Adam Berti Vogts'tan boşalan Azerbaycan Mili takım teknik patronluğu için Vural'ın Aliyev ile anlaşması ve pazartesiden itibaren göreve başlaması bekleniyor.
VURAL'DAN İLK AÇIKLAMA
Hürriyet Dünyası'na konuşan Yılmaz Vural da Azerbaycan'a davet edildiğini doğruladı ancak herhangi bir tekliften haberdar olmadığını söyledi.
Haydar Aliyev'in ölümünün 20'inci yıldönümü ve Ekim'de Azerbaycan'da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında yapılan etkinlikler çerçevesinde Azerbaycan'a gideceğini belirten Vural, aynı zamanda Azeri bir milletvekilinin davetiyle de bir açılışa katılacağını ifade etti. Azeri milletvekilinin girişimiyle Azerbaycan Futbol Federasyonu Başkanı ile de görüşeceğini belirten Vural, "Ne amaçla çağrıldığımı bilmiyorum. Böyle bir teklif için hazırlık olup olmadığından haberdar değilim" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)