BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVucic'den iddia: ABD ve İngiltere, Rusya'daki terör saldırısını önceden biliyordu----

Vucic'den iddia: ABD ve İngiltere, Rusya'daki terör saldırısını önceden biliyordu

Vucic'den iddia: ABD ve İngiltere, Rusya'daki terör saldırısını önceden biliyordu
23 Mart 2024 - 00:28 www.finansgundem.com

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Moskova'da çok sayıda kişinin ölümüne neden olan terör saldırısının ABD ve İngiltere tarafından önceden bilindiğini açıkladı.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, yerel bir televizyon programında, Moskova'daki konser salonunda sivilleri hedef alan terör saldırısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e ve Rus halkına başsağlığı dileyen Vucic, "Birçok kez söylediğimiz ama çok az kişinin duymak istediği, çok az kişinin inanmak istediği, çok az kişinin gerçeklere bakmayı düşündüğü bir şey; 7 Mart'ta ABD'nin (Moskova) Büyükelçiliği, vatandaşlarına alışveriş merkezlerine gitmemeleri çağrısında bulununca İngilizler ve diğerleri de aynısını yaptı. Yani bu, onların özel servislerinin bazı konuşmaları dinlediği, bilgi aldığı ve bunun olacağını bildikleri anlamına geliyor." diye konuştu.

Vucic Moskova'daki olayın hesaplanamaz sonuçlarının olabileceğini ifade ederek Sırbistan Milli Güvenlik Kurulunun yarın toplanması çağrısında bulundu.

Kurulun toplanmasının çeşitli nedenlerinin bulunduğunu kaydeden Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, toplantıda Moskova'daki saldırının da görüşüleceğini belirtti.

Moskova'da bir konser salonuna düzenlenen terör saldırısında, ilk belirlemelere göre 40 kişi hayatını kaybetmiş, 100'den fazla kişi yaralanmıştı.

Ülkeler Rusya'daki saldırıyı kınadı

 

Saldırının ardından Bakan Fidan, Lavrov ile görüştü

 

ABD: Moskova'daki saldırıda Ukrayna'nın dahli olduğuna ilişkin emare yok

 

Moskova'da terör saldırısı: En az 40 ölü, 100 yaralı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)