BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVolkan'a çok ağır ceza geliyor----

Volkan'a çok ağır ceza geliyor

Volkan'a çok ağır ceza geliyor
16 Kasım 2014 - 22:36 www.finansgundem.com

Kazakistan maçı öncesi stadı terkeden A Milli Takım kalecisi Volkan Demirel'e 2 ay ila 1 yıl arasında değişen 'men' cezası ve ağır para cezası geliyor

Türkiye-Kazakistan maçı öncesi kendisine küfür eden ve el hareketi yapan taraftarlara sinirlenerek stadı terkeden Volkan Demirel, bu davranışının bedelini çok ağır ödeyecek gibi görünüyor.
Zira Futbol Disiplin Talimatı'nın ilgili hükmü, milli müsabakayı mazeretsiz olarak terkeden futbolculara çok ağır cezalar ön görüyor. Madde aynen şöyle:

MADDE 51 - MİLLİ MÜSABAKAYA KATILMAMAK

(1) Yayın yolu ile veya yazılı tebligata rağmen haklı bir sebebi olmaksızın resmi veya özel milli müsabakalara veya hazırlık çalışmalarına katılmayan veya geç katılan veya çalışma ve müsabaka yerini terk eden futbolcular iki aydan bir yıla kadar müsabakalardan men cezası ile cezalandırılır.

(2) İhlalin niteliğine göre futbolcunun bağlı bulunduğu kulübe de 65.000.-TL ila 130.000.-TL arasında para cezası verilir.

video##1300##player
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Galatasaraylı17 Kasım 2014 20:56

    Ben Volkanı takdir ettim.Kavga etmedi onurlu davranarak tepkisini gösterdi.Ceza verilmesi hiçte adil değil çünkü madde 51 de haklı bir sebebi olmaksızın diye yazIyi daha nasıl bir haklı sebep olacak ki illa fiziksel saldırımı olması gerekiyor bu da bir saldırıdır.