BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVolkan Demirel'e fidye tehdidi!----

Volkan Demirel'e fidye tehdidi!

Volkan Demirel'e fidye tehdidi!
07 Ocak 2016 - 20:57 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'e fidye tuzağı kuruldu.

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'e fidye tuzağı kuruldu. Minik kızının kaçırılacağı yönünde telefon alan Volkan'ın önce ailesi koruma altına alındı, ardından şüpheliler gözaltına alındı.

Show TV'nin haberine göre, üç gün önce tanımadığı bir numaradan aranan Volkan Demirel'e, telefonun diğer ucundaki kişi, kızının kaçırılacağını söyledi ve bazı taleplerde bulundu.

Duydukları karşısında şoke olan Volkan, hemen Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. Sarı lacivertli kalecinin iddiasına göre, kendisini telefonla arayan kişi, bazı şahısların 3 yaşındaki kızı Yade'yi kaçırıp karşılığında fidye isteyeceklerini söyledi. Kimliği gizli tutulan şahıs bu bilgiyi verdiği için Volkan'dan para da istedi.

Volkan Demirel'in başvurusu üzerine hemen soruşturma başlatan polis, ilk etapta Demirel ailesini korumaya aldı.

POLİS, TELEFONLA ARAYAN ŞAHSI GÖZALTINA ALDI
Polis, cep telefonu numarasından arayan kişinin kimliğini tespit etti ve şüpheliyi gözaltına aldı. Ancak yakalanan şüpheli, polise de aynı iddiaları yineledi ve amacının Volkan ile kızını korumak olduğunu söyledi.

Söz konusu şahsın son görüşmelerini ve suç kaydını çıkaran polis, onun ifadesinden yola çıkarak Volkan Demirel'in kızı Yade'yi kaçıracağı iddia edilen kişileri gözaltına aldı. Ancak gözaltına alınan kişiler Volkan Demirel'in kızını kaçırmak gibi bir niyetlerinin olmadıklarını söylediler.

KORKUTARAK PARA SIZDIRMAYA ÇALIŞTILAR
İddiaya göre fidye senaryosunu Volkan Demirel'i arayan kişi ve bir suç ortağı yazmıştı. Ünlü futbolcuyu korkutarak ve ona bilgi akışı sağladıklarını söyleyerek para almaya çalışmıştı. İkilinin ifadelerinin ardından polis olayı çözdü ve  Volkan Demirel bilgilendirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)