BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVolkan büyüklüğünü gösterdi----

Volkan büyüklüğünü gösterdi

Volkan büyüklüğünü gösterdi
12 Ekim 2013 - 08:33 www.finansgundem.com

Volkan Demirel, “TC kimliği taşıyorsan, bu bayrağa hizmet bizim görevimiz” dedi

Kalesini gole kapayan Volkan Demirel, Estonya galibiyetinin ardından bayrak vurgusu yaptı, “Bu bayrağa hizmet için buradayız” diye konuştu.
Karşılaşmayı değerlendiren başarılı file bekçisi, “İstediğimiz, düşündüğümüz bir galibiyeti aldık. İnşallah son maçımızı da en iyi şekilde geçerek play-off’a kalmak istiyoruz. Şu ana kadar istediklerimizi sahaya yansıttık” diye konuştu.
Hollanda maçına değinen başarılı kaleci, “Hollanda, her zaman Hollanda... Ama onların ne yapacağı değil, bizim ne yapacağımız önemli. Bizim durumumuz neticeyi getirecek” yorumunu yaptı.
Taraftara da çağrıda bulunan Volkan Demirel, “Bütün taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Biz de onlara layık bir futbol oynayacağız. Çünkü Türkiye’nin futbol anlamında buna ihtiyacı var. Tek bir yürek olarak İnşallah istediğimizi gerçekleştiririz” dedi.
Onur ile aralarında bir problem olup olmadığını da cevaplayan tecrübeli kaleci, “Basındaki arkadaşlar daha iyi bildiği için kafalarına göre yazıyor, çiziyor. Biz yolumuza devam ediyoruz. Bu bayrağa hizmet etmek için buradayız. TC kimliğini taşıyorsan bu bayrağa hizmet etmek bizim görevimiz” yorumunu yaptı.
Volkan-Onur el ele
Fenerbaçe-Trabzonspor maçı bitiminde tartışan ve uzun süre gündemden düşmeyen kaleci Volkan ve Onur’a taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Estonya maçı için çeşitli ülkelerden gelen bine yakın gurbetçinin isteği üzerine iki futbolcu el ele tribünlerin önüne giderek, dostluk örneği gösterdi.Taraftarlar bu tabloyu uzun süre alkışladı.

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)