BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVladimir Putin, görevi bırakıyor mu?----

Vladimir Putin, görevi bırakıyor mu?

Vladimir Putin, görevi bırakıyor mu?
27 Ekim 2017 - 22:59 www.finansgundem.com

Putin ile ilgili şaşırtıcı bir iddia gündeme geldi. İngiliz basını, Putin'in 2030'dan önce görevi bırakacağını ve yerine kızı Katerina'yı hazırlayacağını öne sürdü. Putin'in ilerleyen yaşı dolayısıyla devlet başkanlığına aday olamayacağı kaydedildi

Son dönemde Rus siyasetinin en önemli figürlerinden biri olan Vladimir Putin’in görevi bırakacağı ve yerine gelecek ismi de belirlediği iddiaları ortaya atıldı.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre 1999’dan beri siyaset sahnesinde olan Putin’in 6 yıl sonra yapılacak seçimlerde aday olmayacağı öne sürüldü. Kariyeri boyunca devlet başkanlığı ve başbakanlık görevlerinde bulunan 65 yaşındaki Putin’in yerine geçecek ismi de belirlediği kaydedildi.

2030’dan önce görevi bırakması beklenen Putin’in yerine 31 yaşındaki kızı Katerina Tikhonova’yı hazırladığı öne sürüldü. 2024 seçimlerinde 71 yaşında olacak ve dolayısıyla seçimlere girmesine izin çıkmayacak Putin’in gelecek yıl yapılacak seçimlerle birlikte son kez göreve gelmesi bekleniyor.

Son dönemde karşısına farklı profilde adayların çıktığı Putin’in seçimi kazanmasını öngören uzmanlar, Rusya’nın en genç milyarder oligarkı Kirill Shamalov ile evlenen Katerina’nın adının kulislerde duyulduğu belirtildi. 35 yaşında 1.25 milyar dolarlık malvarlığı olan Shamalov ile evlenen Katerina, geçmişte dans kariyeriyle Rus basınının gündemine oturmuştu.

Son dönemde Rus siyasetine girmeye başlayan Katerina hakkında konuşan Putin’in hayat hikayesini yazan Natalia Gevorkyan, “Kayıtlara göre Putin’in 2 kızı var. Gördüğüm kadarıyla Katerina siyasete sıcak bakıyor” ifadesini kullandı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • don karleone27 Ekim 2017 23:34

    putin bir bıraksın sibirya da hapis onu bekliyor bol,bol odun keser

  • Görev bitmedi27 Ekim 2017 23:26

    Ne putin ne erdoğan nede merkel görevleri bitmeden oturdukları koltuktan kalkamaz . Ne hikmetse arap baharına şak şak yapanlar iş ispanya ya gelince toprak bütünlüğünden bahsediyor . 1. Dünya savaşından önce 60 devlet varken suan bu sayı 200 civarinda ve önümüzdeki 50 yılda bu sayı 300 e yaklaşacak NEDEN ? Çünkü halklar beraber yaşamakta zorlanırken ayrildiklarinda çok iyi komşular oluyorlar . Bırakın kardeşim 3 günlük dünyada herkes gönlünce yaşasın. Bakın biz normalde ne ırak ne suriye nede osmanli dan ayrılan diğer devletlerle bir sorun yasamiyorduk egerki osmanlidan ayrilmasa idiler hergün bir kavga hergün bir sorun yasardık. BUGÜN TURKIYEDEKİ KÜRTLER KÜRDISTANI KURSA VE ORAYA GİDİP YERLEŞSE BİZ KENDİ ULKEMİZDE HUZUR BULACAĞIZ.